13 medalii naţionale

marți, 21 aprilie 2015, 01:43
2 MIN
 13 medalii naţionale

Acesta este bilanţul copiilor de la Kim Ho Dao la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

 
În acest week-end s-a disputat la Botoşani, campionatul naţional de Qwan Ki Do pentru copii, cu participarea a peste 400 de sportivi de la 20 de cluburi, care s-au întrecut la probele tehnice (Thao Quyen) şi luptă (Song Dau). Delegaţia sportivilor de la CS Kim Ho Dao Iaşi, condusă de Irinel Baciu (3 Dang) şi Monica Baciu (1 Dang) s-a întors de la Botoşani cu un total de 13 medalii, dintre care 6 de aur, 5 de argint şi 2 de bronz.
Cele mai multe medalii au fost obţinute la proba tehnică (Thao Quyen) : cinci de aur (Dan Brăescu – băieţi, 4-6 ani ; Robert Dumitraşcu –băieţi 7-8 ani, Andres Barabulă – băieţi 9-10 ani, grade roşii), Cristian Ciornei (băieţi 9-10 ani, centuri violet) şi Bianca Milies (fete, 11-12 ani), patru de argint (Emilia Poenaru – fete, 4-6 ani ; Şerban Grosariu, băieţi, 9-0 ani, grade roşii ; Ştefana Benchea, fete 9-10 ani, centuri violet ; Călin Chiriac, băieţi 9-10 ani, centuri violet) şi una de bronz (Gabriel Toderaşu, băieţi 11-12 ani). La proba de luptă (Song Dau) a câştigat aur echipa de băieţi 9-10 ani (Andrei Oiţă, Sergiu, Vrabie, Rareş Apostol), argint echipa băieţilor de 7-8 ani (Robert Dumitraşcu, Tudor Baciu, George Scripcariu) şi bronz, fetele de 7-8 ani (Denisa Vrabie, Oana Baciu, Maria Avîrvarei).
« A fost cea mai numeroasă prezenţă de pănă acum la un campionat naţional cu sportivi bine pregătiţi şi motivaţi pentru cucerirea medaliilor. Suntem mulţumiţi de cele 13 medalii cucerite, mai ales că sportivii fruntaşi vor fi selectaţi în vederea participării la Campionatul Mondial de la Verona. Ţin să-i felicit pe sportivi pentru munca depusă la antrenamente şi pentru rezultatele obţinute, dar şi pe părinţii şi bunicii lor, pentru implicarea financiară » a declarat preşedintele CS Kim Ho Dao, Irinel Baciu.
 
 

Comentarii