(EXCLUSIV-UPDATE 18:04) Accident cu doi morți în Păcurari. Un BMW a zburat pur şi simplu peste parapetul de delimitare!

duminică, 03 septembrie 2017, 06:48
2 MIN

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din Păcurari. 

UPDATE (18: 04) Poliţiştii de la Biroul Rutier Iaşi au două ipoteze ale producerii accidentului din dimineaţa zilei de 3 septembrie, şi ambele se bazează pe viteza excesivă. Prima variantă luată în calcul de către poliţiştii de la rutieră, ar fi că şoferul în vârstă de 22 de ani care se afla la volanul BMW-ului seria 5, ar fi adormit la volan. A doua variantă ar fi că şoferul din BMW, din cauza oboselii, din neatenţie a “încălecat” bordura refugiului pietonal aflat pe mijlocul drumului european şi a pierdut controlul volanului. Acesta nu purta centura de siguranță.
 
UPDATE (12:11) Şoferul de 22 de ani, care provocat accidentul, se numeşte Emanuel Encuţ, persoana din maşina de transport pâine Ioan Ferăstrăoaru (60 de ani), iar adolescentul care îl însoţea Ştefan Chelariu. Puştiul este internat la spitalul “Sfântul Spiridon” şi este diagnosticat cu fractureă de femur. Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 
 
 
UPDATE (11.45) Autoturismul BMW seria 5, cu număr de înmatriculare IS 11 WEW, era condus de către un tânăr din municipiul Iaşi de 22 de ani, care venea de la o nuntă. Maşina era achiziţionată recent. El se deplasa dinspre Podu Iloaei spre Iaşi. Autoutilitara era condusă de un bărbat de 60 de ani, care se deplasa dinspre Iaşi spre Valea Lupului. Era însoţit de un puşti de 15 ani. Nu se ştie deocamdată dacă între cele două persoane din autoutilitară există vreun grad de rudenie, aveau nume diferite. 
 
 
UPDATE: În urma accidentului cei doi şoferi au decedat. De asemenea, a fost rănit şi un adolescent de 15 ani. El era conştient şi a fost dus la spital. Una dintre victime a fost proiectată prin parbriz.
 

TEXT INITIAL: Un autoturism BMW, din cauza vitezei, a sărit peste parapetul delimitare şi a intrat pe contrasens într-o dubiţă care circula regulamentar. La faţa locului au ajuns echipaje ale poliţiei şi de la SMURD. În urma coliziunii au rezultat mai multe victime. Martorii spun că autoturismul BMW circula cu viteză foarte mare.

SURSA FOTO: Esti din  Iasi daca… 

Comentarii