Al Pacino dezvăluie că producătorii au vrut să-l elimine din echipa The Godfather

luni, 27 aprilie 2015, 18:29
1 MIN
 Al Pacino dezvăluie că producătorii au vrut să-l elimine din echipa The Godfather
Cu toate că această peliculă l-a propulsat definitiv şi l-a ajutat să dobândească în mod categoric statutul de cel mai bun actor al generaţiei sale, Al Pacino dezvăluie că producătorii au vrut să-l elimine din echipa The Godfather/Naşul.

În Naşul, filmul lui Francis Ford Coppola care suprinde destinul grandios şi tragic al unei importante familii mafiote americane, originare din Sicilia, Al Pacino îl înterpretează pe Michael Corleone, tânărul care urmează să preia afacerile familiei. Rolul este considerat una din cele mai grele partituri actoriceşti ale trilogiei, motiv pentru care producătorii se gândeau serios să-l înlocuiască pe Al Pacino cu un actor mai experimentat.

„Michael Corleone a fost şi este cel mai dificil caracter pe care l-am interpretat. Nu-l văd ca pe un mafiot. Am simţit de la început: calitatea enigmatică a acestui rol era puterea, forţa sa”, spune celebrul actor, astăzi în vârstă de 75 de ani.

”Producătorii nu mă vedeau însă potrivit pentru rolul ăsta şi se gândeau serios să mă dea afară. Eram la începutul carierei şi era un film grandios cu Marlon Brando şi nimeni altcineva cu excepţia lui Francis Ford Coppola nu dorea ca rolul să-mi revină mie”, a mai declarat Al Pacino.

evz.ro

 

Comentarii