Andreea Tincu, sfaturi în materie de fashion: Ce aleg femeile istețe

sâmbătă, 28 mai 2016, 16:50
1 MIN
 Andreea Tincu, sfaturi în materie de fashion: Ce aleg femeile istețe

"Inainte de toate, o femeie isteata nu poarta o haina urata doar pentru ca are o eticheta de firma. Chiar daca scrie X sau Y si toata lumea stie cat costa respectiva piesa, aceasta nu inseamna ca este cu siguranta o piesa fantastica", spune Andreea Tincu.

"O femeie care stie ce vrea va avea in garderoba culori si piese basice, pe care le combina cu chestii noi, inclusiv modele avangardiste, futuriste. Lista ideala cuprinde: stiletto si balerini nude, negri, navy, ivory, camel, roz pudrat, genti idem, cardigane de cashmire sau lana fina- alb, negru, camel, gri argintiu, navy, roz pudrat, ciocolata; pantaloni denim evazati si drepti, capri negri, navy, maro ciocolata, bej, fuste conice in aceleasi culori, esarfe de matase cu imprimeuri originale; lenjerie intima de foarte buna calitate, la un sutien avand posibilitatea de a asorta cromatic mai multe perechi de underwear din aceeasi familie, ciorapi de rezerva, nude sau putin mai deschisi, foarte fini.

Adaugam pantofii sport, neutri cromatic, pardesiul gri, negru sau camel model Max Mara, geaca de piele si de denim, tricourile in dungi, blugii boyfriend si rochia simpla, neagra. Nu uita de maletele in culori deschise, trench coat-ul englezesc, sacoul male style, botinele cu varf ascutit si cele rock style, camasa alba si cizmele lungi, minimaliste", precizează Andreea Tincu.

Aflați amănunte de pe andreatincu.me

Comentarii