Cu vâlcenii în Cupa României

miercuri, 17 septembrie 2014, 01:42
3 MIN

CSMS va juca pe 23 sau 24 septembrie, la Râmnicu Vâlcea, cu una dintre echipele neînvinse din liga secundă

 

 
Echipa CSMS Iaşi va întâlni în 16-imile Cupei României la fotbal formaţia CSM Râmnicu Vâlcea, pe terenul acesteia în ziua de 23 sau 24 septembrie. În acest an, meciurile din această fază se dispută obligatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau, în cazul partidelor cu adversari de aceeaşi categorie, pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul precedent. În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării. Programul exact al meciurilor (la zi şi oră) va fi stabilit de FRF după consultări cu reprezentanţii televiziunilor. Celelalte partide din 16-imile Cupei României sunt: CS Mioveni – Astra Giurgiu, Viitorul Axintele – CFR Cluj, ACS Berceni – Steaua, Unirea Jucu – Petrolul Ploieşti, Fortuna Poiana Câmpina – Dinamo, Şoimii Pâncota – Pandurii Târgu Jiu, Săgeata Năvodari – FC Viitorul, FC Caransebeş – CSU Craiova, FC Bihor – “U” Cluj, CF Brăila – Oţelul Galaţi, SC Bacău – Ceahlăul Piatra Neamţ , Chindia Târgovişte – FC Braşov, Rapid CFR Suceava – Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti – FC Botoşani şi Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureş.
CS Râmnicu Vâlcea ocupă după trei etape, locul V în seria a II-a a Ligii secunde, cu o victorie (1-0 pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara) şi două remize (1-1 în deplasare cu Şoimii Pâncota şi 0-0 acasă cu CS Mioveni), în concluzie, cinci puncte şi nicio înfrângere. Antrenorul echipei vâlcene este acum Eric Lincar, care i-a succedat pe bancă internaţionalului Claudiu Niculescu. Linca îl are ca secunzi pe Florin Nofitovici şi Robert Tufişi, iar preşedintele clubului este fostul arbitru Constantin Gheorghe zis “Costică Vâlcea”. Cei mai cunoscuţi jucători ai echipei sunt portarul Florin Matache, fundaşul Eduard Nicola şi atacantul Christian N’Kongue
 
 
 
Ionuţ Chirilă vrea titlul la Iaşi!
Antrenorul CSMS, Ionuţ Chirilă, a prezentat planurile pe care le are la gruparea din Copou în cadrul emisiunii Divizia Locală, realizată de Ovidiu Minea la Digi 24 Iaşi. La prima prezenţă în studiourile unei televiziuni cu sediul în Iaşi, tehnicianul a explicat cum gândeşte fotbalul, cine l-a inspirat şi ce îşi propune la Iaşi. “Modelul meu în antrenorat este Mircea Lucescu. Jocul practicat de Dinamo anilor ’90 este cel pe care îmi doresc să-l imprim echipei. Accent pe tinereţe, joc rapid, de posesie, cu pase înlănţuite, cu superioritate zonală, cu jucători polivalenţi, bine pregătiţi tactic, încrezători în forţele lor” a spus tehnicianul, care a anunţat un obiectiv fabulos pentru CSMS: “Primul an – menţinerea în Divizia Naţională, al doilea an – locurile I-VI, al treilea an – titlul! În al patrulea an, performanţă în Europa, cu obligativitatea vânzării a doi jucători pe an la mari cluburi din străinătate şi înlocuirea lor cu doi tineri pe care forţa grupului, făcută în primii trei ani, să-i transforme repede din perspective în certitudini”.
 
 

 

Comentarii