Cum a fost găsit cu ajutorul Facebook-ului un portofel pierdut în parcare la Carrefour

miercuri, 10 mai 2017, 02:02
2 MIN
 Cum a fost găsit cu ajutorul Facebook-ului un portofel pierdut în parcare la Carrefour

Luni seara, pe grupul de Facebook IASI s-a postat un mesaj în care se anunţa pierderea unui portofel cu bani şi acte. Ieri la ora 7 dimineaţa, pe grup a răspuns chiar cel care a găsit portofelul. Cei 450 de lei şi actele au fost duse la poliţie.

Deşi anunţul a fost făcut pentru a sesiza organele de ordine, iar postarea fost însoţită de imagini video în care ieşeanul a fost surprins în momentul în care a ridicat por­tofelul de jos, organele de poliţie au fost întrecute de viteza reţelei de socializare, care a rezolvat problema în doar o noapte.

Pe grupul de Facebook IASI anunţul suna cam aşa:

„Per­soana vătămată, femeia brunetă, a venit la Carrefour, a mers să ia un căruţ, când a plecat cu acel căruţ portofelul i-a căzut lângă locul unde sunt depozitate cărucioarele. Ime­diat din supermarket a ieşit un tâ­năr care a văzut portofelul, l-a luat de jos şi a intrat în magazin după femeie pentru a o anunţa, însă s-a oprit la uşa din interior, s-a uitat după ea şi atâ! A ieşit din market pe cealaltă ieşire şi s-a îndreptat îm­preună cu o femeie către ieşirea din parcare, respectiv ieşirea dinspre Baza 3. Pe doamna care a mers la market după pampers pentru copil nu o interesează numaidecât suma de 450 lei care se afla în portofel, dar vrea înapoi doar actele pentru că trebuie să plece zilele următoare din ţară!“

După numeroase comentarii acu­zatoare la adresa ieşeanului, surprins de camerele de suprave­ghere, acesta a lăsat la rândul lui un comentariu în care spune că nu se bucură de banii nimănui şi că duce portofelul la poliţie.

Comentarii