Cuvinte mai importante decât „te iubesc” într-o relaţie

miercuri, 29 iulie 2015, 21:27
1 MIN
 Cuvinte mai importante decât „te iubesc” într-o relaţie

Cuvintele de dragoste sunt foarte importante într-o relație însă, dincolo de ele, există alte cuvinte, poate chiar mai puternice, pe care trebuie să le știi.

Uite care sunt acestea…

Te iert

Certurile în cuplu sunt inevitabile, la fel ca și compromisurile. Dacă trăiești cu picioarele pe pământ, probabil că ești conștientă de asta. Și da, e important să vă iertați micile greșeli, micile certuri, dacă vreți ca relația să funcționeze.

Te respect

Unele lucruri sunt de la sine înțelese, dar asta nu înseamnă că nu le poți rosti și cu voce tare. E frumos să auzi cum iubitul îți spune că te admiră, așa că, din când în când, îi poți spune și tu cât de mult îl respecți.

Te admir

Sunt oameni care nu își pot exprima sentimentele cu voce tare… iar asta poate dăuna relației. Străduiește-te să îi spui iubitului tău, chiar și foarte rar, cât de mult îl admiri.

Te susțin

Indiferent de planurile pe care le are jumătatea ta, de riscurile pe care și le asumă, de orice hotărâre pe care o ia, e bine să îi spui că îi ești alături și că îi vei fi un sprijin, indiferent de ce se va întâmpla.

elle.ro

Comentarii