Despre STIL: Andreea Tincu întreabă, Tatiana Ernuțeanu și Ovidiu Buta răspund

sâmbătă, 02 iulie 2016, 11:03
2 MIN
 Despre STIL: Andreea Tincu întreabă, Tatiana Ernuțeanu și Ovidiu Buta răspund

O doamna si un domn, ambii persoane importante in moda romaneasca, si un chestionar cu intrebari comune pentru raspunsurile lor diferite.

Tatiana Ernuteanu si Ovidiu Buta nu au stiut cine e cealalta persoana, ceea ce este foarte interesant pentru felul cum abordeaza personalitatile diferite aceeasi problema. Tatiana este un specialist excelent in PR si organizare events, iar Ovidiu este jurnalist & stilist de moda in adevaratul sens al cuvantului, o persoana de la care am invatat multi dintre noi ce inseamna moda cu adevarat.

Ce nu ar trebui sa poarte o femeie la serviciu? 

Ovidiu Buta: Satin

Tatiana Ernuteanu: Pantofii cu platforma si tocurile foarte inalte, colierele tip gablont, cu pietre colorate, dresurile lycra sau dresuri , in general, vara, hainele din poliester….Cred ca depinde foarte mult si de zona in care activeaza femeia despre care vorbim. Sunt joburi in care creativitatea, chiar si extravaganta vestimentara nu sunt privite cu suspiciune si neincredere. La fel sunt si joburi unde strictetea si incorsetarea sunt apreciate.

Ce nu ar trebui sa poarte un barbat la o intalnire cu persoana iubita?

Tatiana Ernuteanu: Tricoul mulat, layerele, camasa cu maneca scurta, slapii, pantalonii aceia odiosi, ca de trening, cu turul lasat si mulati pe picior. Oricat ai fi de indragostita, cred ca incepi sa il vezi la justa valoare, daca vine asa imbracat.  Si nu doar la intalnirea cu persoana iubita.

Ovidiu Buta: Rujul altei femei pe guler.

Culoarea pe care nu o suporti la o rochie de seara?

Ovidiu Buta: Galben fluo.

Tatiana Ernuteanu: Albastrul electric si, in general, culorile foarte tari.

Citiți răspunsurile la celelalte întrebări pe andreatincu.me

Comentarii