FC Botoşani, în piuneze

joi, 26 noiembrie 2015, 02:43
2 MIN
 FC Botoşani, în piuneze

 Echipa pregătită de Cristi Pustai are trei suspendaţi, Hadnagy, Dimitrov şi Miron, la meciul contra CSMS, de duminică. Ieşenii nu pot conta pe Boiciuc şi Ganea, accidentaţi

 
 
FC Botoşani are mari probleme de efectiv înaintea derbiului Moldovei, de duminică, de la Iaşi. Antrenorul oaspeţilor nu va putea conta pe mai mulţi jucători importanţi, din cauza suspendărilor. Attila Hadnagy şi Radoslav Dimitrov nu vor evolua deoarece au încasat la meciul cu FC Voluntari, de luni, al patrulea cartonaş galben din acest campionat, iar George Miron îşi ispăşeşte a doua etapă de suspendare, după eliminarea din partida cu FC Steaua Bucureşti. În plus, un alt jucător de bază, Dan Roman, nu este refăcut complet. Nici gazdele nu au efectivul complet, însă absenţii trupei pregătite de Nicolo Napoli, Liviu Ganea şi Alexandru Boiciuc, accidentaţi, nu sunt piese importante. În ceea ce-l priveşte pe Nuno Viveiros, acesta nu este refăcut complet, prezenţa lui pe teren fiind incertă.
În ceea ce priveşte starea de spirit din tabăra gazdelor, optimismul este nota dominantă. “Ne-am liniştit, am recăpătat încrederea în noi şi liniştea de care aveam nevoie în joc. Cred că acest lucru s-a văzut şi la meciul cu Petrolul şi la cel cu Pandurii şi la cel contra CFR, adversari grei. Cu Botoşani eu cred că nu trebuie să ne gândim decât la victorie”, a spus căpitanul de echipă al ieşenilor, Ionuţ Voicu. Acesta a mai precizat că rana deschisă după meciul din tur, când a comis penaltiul din care FC Botoşani a marcat unicul gol al partidei, s-a închis. “M-a durut tare ce s-a întâmplat la sfârşitul meciului din tur. Nu mă refer doar la gafa pe care am făcut-o, după un moment de black-out pe care l-am avut, ci la discuţiile care au urmat. Pe de o parte, a fost mai bine că mi s-au spus în faţă anumite lucruri şi nu pe la colţuri. Acum, rana s-a închis. Am uitat de acel episod, sunt gata să mă bat pentru a ne lua revanşa după eşecul nemeritat din tur”.

Partida dintre CSMS şi FC Botoşani, din ultima zi a săptămânii, va începe la ora 18:00. 

 

 

Comentarii