FOTO Cum să porți jacheta de blugi în această toamnă

miercuri, 20 august 2014, 07:42
2 MIN

Geaca de blugi este una dintre acele piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să o aibă, pentru că este extrem de versatilă. Arată bine cu aproape orice și poate fi purtată oriunde, oricând. Dacă nu ai deja una, trece-o pe lista de cumpărături din această toamnă.

Geaca de blugi vine în diverse nuanțe, de la denim închis, la deschis, cu aplicații sau fără. Ai de ales între o diversitate de modele, așa că nu ai cum să nu găsești un model potrivit pentru silueta ta.

Momentul jachetei de piele este la trecerea de la vară la toamnă și de la primăvară la vară. Pentru un look casual, o poți purta cu o pereche de pantaloni scurți, un tricou și teniși, potrivit Unica.ro.

Să porți jeans din cap până în picioare era ciudat cândva, dar acum este una dintre cele mai tari tendințe. Poartă jachetă de blugi cu o pereche de jeanși skinny, o cămașă și sandale și vei obține o ținută perfectă pentru sfârșitul de vară.

Dacă vrei o ținută chic și feminină, poartă jacheta de blugi cu o rochie și o pereche de botine. Lasă deoparte rochiile simple și alege-le pe cele cu imprimeuri sau rochiile lungi.

În zilele mai răcoroase, trage geaca de blugi peste un pulover lung și o pereche de colanți.

Jacheta de blugi nu trebuie purtată doar ziua. O poți lua și seara, cu o fustă conică și o pereche de pantofi cu toc. Indiferent de cum alegi să o porți, geaca de blugi este o investiție care merită făcută. Pe lângă faptul că merge la orice, este una dintre acele piese vestimentare care nu se demodează niciodată.

Vezi în galeria foto cum poartă vedetele geaca de blugi.

 

Comentarii