De Business

Punem punctul pe știi

Inspirat de proteste, un salon din Iaşi rade mustaţa gratis ieşenilor

marți, 14 februarie 2017, 02:50
1 MIN
 Inspirat de proteste, un salon din Iaşi rade mustaţa gratis ieşenilor

În contextul protestelor care durează deja de 14 zile, patronul unui salon de frumuseţe din Iaşi a venit cu o idee surprinzătoare prin care să susţină mesajele celor ieşiţi în stradă.

Utopia Salon de pe strada Costăchescu rade gratuit mustaţa ieşenilor care doresc să scape de ea, cu o fină aluzie la mustaţa liderul PSD, Liviu Dragnea, pe ideea: „Rade-o de la Guvern”. Contactaţi telefonic în cursul zilei de ieri, personalul de la salon a confirmat faptul că este vorba de un mesaj cu trimitere la Liviu Dragnea şi unul de solidaritate cu ieşenii care ies seară de seară în frig. Prin urmare, toţi cei  care vor să se bărbierească şi să renunţe de bunăvoie la podoaba facială, o pot face aici, fără niciun ban.

Vrei să scapi de mustaţă? Credem că e momentul perfect! La Utopia, îţi propunem un refresh total: vii cu mustaţa de care te-ai săturat, pleci mai pregătit pentru noul sezon! Iar totul este din partea casei!”, este mesajul lor pe pagina de facebook a salonului. Cei care doresc să-şi radă mustaţa pot suna pentru programare la numărul de telefon:  0232.211.960 

 

 

Comentarii