Politehnica Iaşi – “Încurcă Lume” Piteşti 20-0

luni, 17 noiembrie 2014, 02:43
2 MIN
 Politehnica Iaşi – “Încurcă Lume” Piteşti 20-0
 
 
Pentru a doua oară echipa masculină de baschet a câştigat prin neprezentare în faţa unei formaţii argeşene

 

 
 
Amatorii de sport ieşeni care au bătut ieri drumul până la Sala Polivalentă pentru a vedea echipa masculină de baschet, au făcut-o degeaba şi nu pentru prima oară. După formaţia-satelit a clubului BCMU Piteşti, care a pierdut la scor de forfait (0-20) meciul din sala ieşeană, a revenit celeilalte trupe argeşene din seria A a Ligii I să facă acelaşi lucru. Conducătorii CS Amicii din oraşul lui Dobrin n-au trimis nicio hârtie oficială pe adresa CS Politehnica şi au anunţat prin SMS gruparea ieşeană că nu se prezintă, ceea ce a determinat, firesc, clubul ieşean să se pregătească cu tot tacâmul, inclusiv cazarea şi onorariilor arbitrilor, iar echipa antrenorilor Viorel Nănescu şi Mădălin Nicolae să stea ieri echipată în stand-by  până când arbitrii să poată consemna rezultatul de 20-0. Cât despre spectatori, aceştia s-au delectat cu un fel de joc-şcoală între componenţii echipei ieşene. O posibilă explicaţie ar fi aceea că baschetbaliştii argeşeni au fost prea osteniţi după ce vineri au fost învinşi pe teren propriu cu 44-98 de echipa Steaua II, zdrobită de ieşeni mai deunăzi. Oricum Amicii au pierdut toate cele patru partide susţinute în acest campionat, iar BCMU II a fost exclusă din campionat pentru că nu s-a prezentat la niciun meci.
În privinţa acestor veritabili “încurcă lume” din Liga I a baschetului masculin, se auzea că Federaţia Română de Baschet ar fi decis ca formaţiile prime din Liga Naţională să fie excluse de mânuţă cu sateliţii lor. Spunem “se auzea” fiindcă acesta este nivelul de comunicare la FR Baschet. Deocamdată, BCMU II Piteşti, care ocupă ilicit un loc pe tabloul seriei A din L1, este exclusă, iar prima formaţie conduce liniştit în clasamentul Ligii Naţionale. Vorba maestrului Caragiu “C’aşa-i în baschet”.
Cât despre viitorul apropiat, s-ar zice că sămbăta viitoare, Politehnica ar trebui să joace la Braşov, restanţa cu Cuadripol, dar se pare că nici aici lucrurile nu sunt clare. Se mai negociază şi se mai fac săpături.
 
 

 

Comentarii