Şoferii care au trecut peste un om la Metro, cercetaţi pentru ucidere din culpă

vineri, 04 septembrie 2015, 01:58
2 MIN
 Şoferii care au trecut peste un om la Metro, cercetaţi pentru ucidere din culpă

Cei trei şoferii care au zdrobit un pie­ton ce încerca să traverseze, pe o trecere de pietoni, drumul eu­ro­pean din zona Me­tro, sunt cer­cetaţi pentru uci­de­re din culpă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Târgu Mu­reş, care se afla la volanul unui Volks­wagen care a acroşat pie­to­nul, iar ceilalţi doi, respectiv şoferul unei auto­uti­litare Peu­geot şi al unei Da­cii, pentru că au depăşit prima ma­şină pe linie continuă şi au trecut peste corpul bărbatului.

„În acest caz a fost deschis un do­sar penal pen­tru in­frac­ţiu­nea de ucidere din culpă. Cei trei şoferi au fost tes­­taţi cu al­cool­testul, iar rezultatul a fost negativ“, a precizat Anca Vî­jiac, purtător de cuvânt al Po­liţiei.

Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.30, când Vasile Duminică, din co­muna Gropniţa, a mers la Me­tro să îşi cumpere o sticlă de vin, iar la întoarcere, pe trece­rea de pietoni spre reprezentanţa Gol­den Platin, a fost lovit de un Volkswagen care se deplasa dins­pre Leţcani către Iaşi. Şoferul nu a vrut să recunoască iniţial că el a lovit bărbatul, însă poliţiştii de la Rutieră au observat semne ale unei coliziuni recente pe par­tea din faţă a maşinii, dar şi ur­me­le de frânare puternice aflate chiar pe trecere.

Cel mai probabil, şoferul din Târgu Mureş a frânat numai du­pă contactul cu corpul bărbatului aflat pe trecere. Imediat du­pă ce a oprit autoturismul, o auto­u­tiliară Peugeot care circula în spate a depăşit prima maşină im­plicată în accident pe partea stân­gă, pe linie continuă, şi a trecut peste corpul victimei. De ase­menea, peste câteva momente, aceeaşi manevră a executat şi şoferul unei Dacii berline, care a trecut peste pietonul căzut.

VEDEŢI ŞI:

VIDEO&FOTO: Călcat pe rând de trei maşini la Metro. Doi şoferi nu-l văzuseră jos

Accident cumplit la Metro, unde un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni şi apoi strivit de trei autoturisme.

 

Comentarii