Studenţii de la UTI se pot înscrie la un concurs cu premii de 1 milion de euro

luni, 30 mai 2016, 01:56
1 MIN
 Studenţii de la UTI se pot înscrie la un concurs cu premii de 1 milion de euro

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, prin intermediul Facultăţii de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului organizează în această vineri, pe 3 iunie, un eveniment de promovare a unei competiţii europene care are ca premii totale 1 milion de euro.

Intitulat European Satellite Navigation Competition 2016, aceasta se adresează, conform organizatorilor, persoanelor, întreprinderilor sau instituţiilor ce au un produs, serviciu sau afacere bazată pe sisteme de radionavigaţie prin satelit. 

„Beneficiind anual de premii cu o valoare totală de aproximativ un milion de euro sub formă de bani, posibilitate de incupare, consultanţă în brevetare, business coaching, publicitate, acces la experţi tehnici etc., competiţia este sprijintă de o reţea de peste 240 de experţi din industrie sau cercetare ce este implicată în evaluarea propunerilor“, au precizat reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

Înscrierile la competiţie sunt deschise până pe 30 iunie, iar în concurs pot intra atât idei cât şi proiecte de navigaţie inovative gata-începute.

Comentarii