A intrat Papură în pâine

miercuri, 17 aprilie 2019, 01:43
2 MIN
 A intrat Papură în pâine

Noul antrenor al Craiovei fotbalistice a fost prezentat de preşedintele Sorin Cîrţu

Noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, ieri  într-o conferinţă de presă, că el a semnat un contract până la finalul sezonului, “indiferent ce se va întâmpla”. “Destinul a făcut să fiu din nou alături de Sorin Cîrţu. Sper să fie de bun augur. Am semnat până la finalul sezonului, indiferent ce se va întâmpla. În principiu, obiectivul este să rămânem pe locul III. Acum mă gândesc să fac tot ce depinde de mine să câştigăm meciul cu Astra. Potenţialul echipei este mai mare decât pentru  locul III. Am avut o relaţie normală cu domnul Mangia. În fotbal, totul se întâmplă foarte repede, totul depinde de momente. Dar îmi plac astfel de momente, nimic nu este uşor, mereu e loc de mai bine”, a declarat Papură..

Tot ieri, preşedintele CSU Craiova, Sorin Cîrţu, care l-a prezentat pe Papură, a menţionat că plecarea lui Devis Mangia de la echipă nu a fost premeditată: “A fost o discuţie între domnul Rotaru şi Devis, iar acea discuţie s-a terminat cu rezilierea contractului. Domnul Rotaru nu a avut nicio problemă cu activitatea lor, dovadă că tot staff-ul lui Devis e în continuare aici. A fost pur şi simplu o discuţie între ei… Puteţi să-i întrebaţi pe ei cum s-a ajuns la reziliere”, a spus Cîrţu. El a mai menţionat  că noul antrenor, Corneliu Papură, vine într-un moment dificil pentru echipă. “Echipa aşteaptă returul cu Viitorul. Sunt nişte momente foarte importante, dar toţi cei care suntem în club avem încredere că el şi echipa vor trece peste aceste momente într-un mod favorabil pentru noi. Îi doresc să aibă viaţă cât mai lungă la acest club, să realizeze performanţe, pentru că asta este menirea antrenorului la Universitatea Craiova, un club care mereu a avut aşteptări mari”, a spus Cîrţu.

CSU Craiova a anunţat, luni, despărţirea de antrenorul italian Devis Mangia şi înlocuirea lui cu Corneliu Papură. La jumătatea play-off-ului, CSU Craiova ocupă locul III în Liga I, la opt puncte de liderul CFR Cluj şi la cinci de FCSB. Echipa antrenată de Mangia a pierdut trei dintre ultimele patru meciuri jucate în campionat şi în Cupa României. Formaţia craioveană este aproape eliminată din semifinalele Cupei României, după 1-2 acasă cu Viitorul, iar locul pentru calificarea în cupele europene este în pericol.

 

Comentarii