Abuzatorul sexual avea substanțe inflamabile în mașină și s-a autoincendiat

miercuri, 06 aprilie 2022, 11:14
1 MIN
 Abuzatorul sexual avea substanțe inflamabile în mașină și s-a autoincendiat

Procurorul Bogdan Staicu a făcut primele declarații cu privire la evenimentul grav produs în această dimineață, în care un bărbat a intrat cu mașina în sediul Ambasadei ruse, după care s-a incendiat.

”Din primele date, evenimentul a constat în lovirea porților cu mașina, urmată de incendiere în propriul autoturism. Persoana a aprins un dispozitiv și în felul ăsta s-a produs incendiul din interiorul mașinii, rezultatul fiind carbonizarea. La cercetarea de la fața locului, în interiorul mașinii au fost găsite recipiente pentru substanțe inflamabile. Erau mai multe recipiente, vopseluri de acest gen. Investigația vizează inclusiv episoadele anterioare evenimentului din această dimineață, sunt puse cap la cap informații, se efectuează inclusiv audieri care vor contura cu siguranță traseul pe care l-a avut inclusiv înainte de eveniment”, a declarat Bogdan Staicu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit unor surse Antena 3, Bogdan Drăghici a fost condamnat, ieri, la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a batjocorit fiica.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

Comentarii