Actorii din ”Game of Thrones” Kit Harington şi Rose Leslie au devenit părinţi pentru a doua oară

marți, 04 iulie 2023, 10:57
1 MIN
 Actorii din ”Game of Thrones” Kit Harington şi Rose Leslie au devenit părinţi pentru a doua oară

Starurile din serialul ''Game of Thrones'' Kit Harington şi Rose Leslie au devenit părinţi pentru a doua oară, a confirmat luni un reprezentant al lui Harington pentru agenţia de ştiri Press Association, relatează dpa.

Actorul englez Kit Harington, 36 de ani, şi actriţa scoţiană Rose Leslie, 35 de ani, s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului, care s-a încheiat în 2019 după opt sezoane.

Harington l-a interpretat pe Jon Snow în "Game of Thrones", iar Leslie pe sălbatica Ygritte, cunoscută pentru celebra ei replică "Nu ştii nimic, Jon Snow".

Cuplul s-a căsătorit în 2018 la Castelul Wardhill din Aberdeenshire (Scoţia), care aparţine familiei actriţei, înainte de a anunţa naşterea fiului lor, în februarie 2021.

Actorul recunoscuse anterior că este "îngrozit" să devină din nou tată, după ce "a mers pe nori timp de nouă luni" la naşterea primului copil.

În timpul unei apariţii, în februarie, la emisiunea "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" din SUA, Harington a afirmat că fiul său de 2 ani "este pe cale să aibă parte de şocul vieţii lui, adică să aibă un frate sau o soră". "Sunt îngrozit", a mai spus actorul.

"La primul copil parcă mergi pe nori şi dansezi prin câmpuri de margarete timp de nouă luni", a povestit vedeta. "De data aceasta însă, confruntarea cu realitatea vine mult mai repede, ajungi rapid să fii practic", a adăugat el. AGERPRES

Comentarii