Actriţa Cezara Dafinescu renunţă la George Motoi pentru marea iubire

vineri, 04 august 2023, 19:25
1 MIN
 Actriţa Cezara Dafinescu renunţă la George Motoi pentru marea iubire

Actriţa Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani, fiind născută pe 4 august 1948. A fost căsătorită cu George Motoi. O căsătorie care părea că va dura veşnic, se va termina după două decenii. Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani. A fost căsătorită cu George Motoi de care va divorţa după 20 de ani. Îşi va reface viaţa alături de un bărbat pe care l-a iubit enorm. 

Din păcate, acesta va muri într-un stupid accident. Actriţa nu se va mai recăsători vreodată. Despre copilărie are amintiri luminoase.

„Eram un copil frumos, sensibil şi vesel. O fetiţă cu păr blond, cârlionţat şi ochi mari şi albaştri. Iubeam florile, animalele, cerul senin… şi mai întotdeauna îmi împărţeam cu bucurie jucăriile. Eram înconjurată de dragoste şi frumos. M-am născut într-un oraş minunat, Sibiu, şi cum părinţii mei erau studenţi la Bucureşti, eu am rămas în grija bunicilor. Ei mi-au vegheat copilăria şi de ei sunt legate toate amintirile mele frumoase din acea perioadă. Îmi petreceam ziua într-o grădină de vis, mă căţăram în copaci, de unde rupeam fructe proaspete, şi alergam cu pletele blonde în vânt, alături de prietenii mei”, se confesa artista.

Cititi mai multe detalii pe newsweek.ro

Comentarii