Adolescenta cu chip de înger din Pașcani a murit. Întreaga comunitate se implicase în salvarea vieții ei

joi, 04 martie 2021, 13:40
2 MIN
 Adolescenta cu chip de înger din Pașcani a murit. Întreaga comunitate se implicase în salvarea vieții ei

Adolescenta cu chip de înger din Pascani pentru care a luptat o comunitate întreaga să obţină o şansă în plus la viaţă, a pierdut lupta. Nicoleta, eleva de 17 ani, plecata în Turcia pentru tratament, a murit în cursul zilei de joi, 4 martie, scrie bittv.ro.

Anunţul a fost făcut de familie pe reţelele de socializare, iar cuvintele aşternute în online, aduc tristetea în sufletul tuturor.

“Mi-e dor de părul tău frumos,

Mi-e dor nespus de faţa ta,

Mi-e dor de glasul tău duios,

(…)

Adio draga mea, Dumnezeu m-i te-a dat să-mi umpli viața de bucurie dar tot El a hotărât să te ia la El!

CITITI SI: Blocul groazei din Copou a fost vândut pentru 530.000 de euro

Durerea te-a copleșit și nu ai mai rezistat!

Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc! “ a scris joi aproape de prânz, mama fetei.

La scurt timp, zeci de internauţi au postat mesaje de regret. Printre ei s-au aflat şi cei care au mers zile la rând prin municipiu pentru a strânge donaţii ca Nicoleta să beneficieze de tratamentul din străinătate.

“În asemenea momente, cuvintele sunt de prisos… Ai definit puterea, speranța, ai fost și vei fi un exemplu pentru noi. Ai luptat până în ultima clipă, fată puternică! Dumnezeu să te aibă în paza lui! Odihnește-te în pace!” a precizat o tânăra voluntară.

Starea Nicoletei s-a agravat în urma cu circa patru zile. La momentul respectiv, mama ei a precizat că plămânii nu mai funcţionează decât cu aparate, rinichii nu au mai făcut faţă iar inima era slăbită. Toate acestea ar fi fost generate de o infecţie.

Cititi si: Detalii răscolitoare: elevi şi studenti din lumea bună cumpărând etnobotanice de la traficantii din Sărărie. "Erau zombie"

Tânăra a fost operată de cancer la sfârşitul lunii ianuarie, iar intervenţia a fost de succes. S-a luptat până în ultima clipă pentru a-şi continua viaţa la fel ca orice tânăr, cu vise şi împliniri. Din păcate, complicaţiile suferite de organism în urma acestei crunte boli, au dus-o printre îngeri, acolo unde nu mai există durere sau suferinţă.

Cititi si: Un concurs la Primărie ce seamănă cu Afacerea Skoda! Pas înapoi după controlul ANFP

Dumnezeu să o odihnească în pace, pe fata cu ochii ca cerul, iar familiei multă putere pentru a face faţă acestei pierderi, care ne lasă fără cuvinte!

Comentarii