Alexandra este singura nepoata a dictatorilor Ceaușescu. Cum arată și cu ce se ocupă

joi, 11 ianuarie 2024, 17:53
1 MIN
 Alexandra este singura nepoata a dictatorilor Ceaușescu. Cum arată și cu ce se ocupă

Elena și Nicolae Ceaușescu au avut trei copii, pe Zoia, Nicu și Valentin, cel din urmă fiind singurul care trăiește și singurul care are copii. Daniel, născut dintr-o căsătorie anterioară, și Alexandra, care are acum 26 de ani, așadar s-a născut după Revoluție și nu și-a cunoscut bunicii. În condițiile în care Zoia și Nicu nu au avut urmași, copiii lui Valentin sunt singurii nepoți și deci singurii moștenitori legali, ai soților Ceaușescu.

Alexandra s-a născut la 6 ani după Revoluție

În 1995, Roxana Dună avea să devină Roxana Ceaușescu într-o perioadă tulbure pentru familie. Un an mai târziu s-a născut Alexandra, unica nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra nu și-a cunoscut bunicii.

Tânăra a urmat liceul în București. Media generală pe care a obținut-o la bacalaureat a fost 9.46, potrivit Shtiu.ro.

Alexandra a fost mereu pasionată de design interior și a urmat cursurile facultății de Urbanism și Arhitectură din București, iar în prezent lucrează în domeniu.

Împreună cu doi colegi Alexandra și-a deschis o afacere, iar fata lui Valentin Ceaușescu a avut numeroase proiecte care au fost premiate.  A redecorat în stil interbelic mai multe hoteluri de lux, cu mare succes.

 

„Fie că este vorba despre amenajări rezidențiale sau comerciale, pentru fiecare proiect punem laolaltă conceptul, funcționalitatea și ergonomia, parcurgând toate etapele de proiectare, până la implementare, pentru ca povestea fiecărui proiect să aibă un final fericit”, susține Alexandra în prezentarea făcută pe site-ul firmei la care este partener și fondator.

Alexandra este discretă și nu o dată s-a întâmplat ca cei cu care intereacționează să creadă că numele Ceaușescu este doar o coincidență.

Mai mult, pe click

Comentarii