Au aparut metode de ocolire a interdictiei partajarii parolelor Netflix

marți, 13 iunie 2023, 15:10
1 MIN
 Au aparut metode de ocolire a interdictiei partajarii parolelor Netflix

Compania Netfix a anuntat ca nu mai accepta partajarea conturilor/parolelor. Mai exact, daca tu stai in alt oras sau in alt cartier/casa/apartament, nu te vei mai putea loga in aplicatie cu parola si contul titularului.

Netflix crede ca peste 100 de milioane de utilizatori globali se folosesc de parolele altor persoane si are speranta ca prin stoparea distribuirii conturilor va reusi sa-si majoreze veniturile.

In Romania, costul lunar pentru un abonament care ofera acces la vizualizare de pe orice dispozitiv mobil, PC sau TV este de 11,99 euro.

Cu toate acestea, era de asteptat ca cineva sa descopere o metoda de a trece de protectiile pe care cei de la Netflix si le pun. Potrivit Evening Standard, unii abonati suparati pe aceste restrictii, au gasit o metoda ingenioasa de a ocoli aceasta interdictie.

Au aparut metode de ocolire a interdictiei partajarii parolelor Netflix

Chiar daca aproape toata lumea a fost impotriva acestei masuri, Netflix a continuat si a implementat interdictia. Asadar, daca folosesti un cont ce nu-ti apartine, nu mai poti sa te uiti la serialul preferat decat daca iti creezi propriul cont, sau o poti face altfel, dar trebuie sa platesti.

Asa cum spuneam, era doar o chestiune de timp pana cand cineva a gasit o metoda de a ocoli aceasta interdictie. Aceasta metoda a fost dezvaluita in comunitatea r/unethicallifeprotips de pe platforma Reddit.

In esenta, trucul este sa faci ca aplicatia sa creada ca te afli in aceeasi locatie cu posesorul contului, chiar daca nu se intampla asta. Acest lucru necesita utilizarea unui VPN. Se utilizeaza functia de retea mesh a VPN-ului pentru a te conecta la internet, dar se pastreaza adresa IP a conexiunii la internet de acasa.

Mai mult,pe androidro.ro

Comentarii