Averea lui Selly e estimată la un milion de euro. Cum a trecut de la câștiguri de 50 de dolari, la zeci de mii de euro

miercuri, 06 iulie 2022, 15:40
2 MIN
 Averea lui Selly e estimată la un milion de euro. Cum a trecut de la câștiguri de 50 de dolari, la zeci de mii de euro

În vârstă de 21 de ani, Selly se mândrește cu reușita lui în carieră, are peste trei milioane de abonați pe YouTube și un milion de euro avere. Tânărul vlogger a vorbit despre conduita sa în afaceri, a spus cum a reușit să aibă câștiguri mari, pornind de un câștig de doar 50 de dolari pe lună.

Într-un clip încărcat pe calul său de YouTube, Selly a povestit că întrebarea care i se pune cel mai des e dacă a ajuns la primul milion de euro, dacă are o asemenea avere. Pentru prima dată el a recunoscut că da, însă nu are acești bani cash, o parte i-a investit, o parte îi are în acțiuni sau în diferite afaceri.

„Da, am făcut, dar depinde cum definești averea. Majoritatea oamenilor au impresia că averea unui om reprezintă banii cash. E greșit, nu e așa”, a spus el dându-l exemplu pe Elon Musk, cel mai bogat om din istorie, care deține acțiuni foarte valoroase.
Ulterior, Selly și-a spus povestea primului său milion de euro. Și-a început activitatea pe YouTube când era foarte mic, iar primii lui bani câștigați au fost 50 de dolari. „Eu consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul? Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. (…)
Anii au trecut, iar Selly a început să aibă și mai mulți abonați pe canalul lui de YouTube, videoclipurile erau vizionate de și mai mulți oameni, așa că veniturile i-au crescut ușor. „În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube, acei 200 de lei s-au transformat în 400 de lei, în 600 de lei, în 1.000 de lei, vorbim despre economiile mele. Ajunsesem în 2014 să fac vreo 70 de dolari pe lună din YouTube. Pentru mine, la vârsta respectivă, erau bani mulți. (…)

Eu până în 2015, am făcut 400, 500 de lei pe lună. Patru ani de muncă în care am fost constant, în care am postat în fiecare săptămână”, a mai spus el.
Citeşte întreaga ştire: Averea lui Selly e estimată la un milion de euro. Cum a trecut de la câștiguri de 50 de dolari, la zeci de mii de euro: „Munca e principalul factor aici”, a spus Selly.

Mai mult, pe libertatea

Comentarii