Averea Stelei Popescu, scoasă la vânzare cu bucata de către fiica ei adoptivă

marți, 16 iunie 2020, 11:36
2 MIN
 Averea Stelei Popescu, scoasă la vânzare cu bucata de către fiica ei adoptivă

Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei actrițe Stela Popescu, a uitat de dorința mamei sale și a scos la licitație mai multe bunuri și obiecte de valoare. Femeia în vârstă de 65 de ani a fost dată în judecată la finalul anului trecut de o firmă din domeniul imobiliarelor, procesul fiind amânat din cauza pandemiei.

Singurul copil al actriței care a dispărut fulgerător în urmă cu mai bine de 2 ani urmează să se prezinte la Tribunal pe 1 iulie, la Judecătoria Sectorului 2 București, după ce a scos la licitație mai multe bunuri ale regretatei Stela Popescu, averea sa ridicându-se la circa 1 milion de euro, scrie wowbiz.ro.

Obiectul dosarului în care Doina Maximilian a fost chemată în calitate de pârât este cel de „pretenții”. Totodată, fiica doamnei teatrului de revistă din România este singura moștenitoare a averii actriței care a murit la 81 de ani, pe 23 noiembrie 2017.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și soțul ei, umoristul Puiu Maximilian la vârsta de 15 ani, aceasta fiind chiar fiica fratelui lui Puiu. După moartea părinților săi adoptivi Doina Maximilian, care este de profesie regizor de film, a radiat mai multe firme lăsate moștenire.

Așa se face că fiica adoptivă a regretatei actrițe a renunțat la Asociaţia Puiu Maximilian care se ocupa cu derularea diferitelor evenimente artistice. Asociația a fost înființată în memoria soțului regretatei actrițe, însă în anul 2018 Doina Maximilian renunța la ea.

Averea de 900.000 de euro nu este singura lăsată moștenire de regretata actriță Stela Popescu. Acesta i-a lăsat fiicei sale și un bloc în centrul Bucureștiului unde visa ca membrii familiei sale să se reunească. Blocul cu 3 etaje a fost la rândul său scos la citație de Doina Maximilian.

Clădirea are o suprafață de 100 de metri pătrați pe fiecare etaj, investiția ridicându-se la circa 300.000 de euro. Potrivit unor surse citate de libertatea.ro, fiica regretatei artiste a discutat cu o agenție imobiliară și a luat în calcul inclusiv închirierea.

De asemenea, Doina Maximilian a rămas și cu vila în care a locuit mama sa, Stela Popescu. Fiica regretatei actrițe s-a mutat în locuința de lângă Grădina Icoanei la scurt timp după moartea artistei, dar ulterior a început să se plângă de condiții și instalațiile vechi. 

Comentarii