Bărbatul din Mogoşeşti care şi-a spintecat nevasta, condamnat

marți, 14 mai 2019, 01:49
1 MIN
 Bărbatul din Mogoşeşti care şi-a spintecat nevasta, condamnat

Tribunalul Iaşi a condamnat la cinci ani de închisoare un bărbat de 43 de ani din Mogo­şeşti care a fost găsit vinovat de tentativă de omor.

Mihai Gheorghiu şi-a înjunghiat soţia de patru ori, după care a lăsat-o să zacă, în agonie, lângă el, pentru cel puţin trei ore. Scenele violente au avut loc în dimineaţa zilei de luni, 17 decembrie 2018, atunci când Mihai Gheorghiu s-a trezit, la ora 5.00, pentru a pleca la serviciu.

Ieşeanul a observat că din portofelul personal i-ar fi lipsit nişte bani, cerând explicaţii în acest sens soţiei sale. Cei doi au început să se certe, motiv pentru care femeia a încercat să iasă din încăpere.

Nu a apucat deoarece Mihai Gheorghiu a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care l-a înfipt de patru ori în spatele soţiei sale, una dintre lovituri atingând ficatul.

„Ţipetele victimei au fost auzite de sora inculpatului, care a intervenit în sprijinul cumnatei sale. Deşi starea de sănătate a victimei se înrăutăţea progresiv şi avea hemoragii puternice, inculpatul a permis surorii sale să solicite ajutor medical în jurul orei 8.00“, a precizat Mihaela Apostol, prim-procu­rorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Femeia de 35 de ani a supravieţuit agresiunii cumplite.

Comentarii