Bătaia mileniului? Cei mai cunoscuţi miliardari din lume, de acord să se lupte într-o cuşcă

joi, 22 iunie 2023, 13:31
2 MIN
 Bătaia mileniului? Cei mai cunoscuţi miliardari din lume, de acord să se lupte într-o cuşcă

Doi dintre cei mai mediatizaţi miliardari din domeniul tehnologiei din lume – Elon Musk şi Mark Zuckerberg – au convenit să se lupte într-un meci în cuşcă, relatează BBC, preluat de g4media.ro.

Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare Twitter în care a anunţat că este „dispus să se bată în cuşcă” cu Zuckerberg.

Zuckerberg, şeful Facebook şi al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat apoi o captură de ecran a tweet-ului dlui Musk cu menţiunea „trimiteţi-mi locaţia”.

„Povestea vorbeşte de la sine”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta pentru BBC.

Musk a răspuns apoi la răspunsul lui Zuckerberg cu: „Vegas Octagon”.

Octogonul respectiv este covorul de competiţie şi zona împrejmuită folosită pentru meciurile din Ultimate Fighting Championship (UFC). UFC are sediul în Las Vegas, Nevada.

Musk, care împlineşte 52 de ani la sfârşitul acestei luni, a mai scris pe Twitter: „Am o mişcare grozavă pe care o numesc «The Walrus», în care mă întind deasupra adversarului meu şi nu fac nimic.”

El a mai scris pe Twitter: „Aproape niciodată nu fac exerciţii fizice, cu excepţia faptului că îmi iau copiii în braţe şi îi arunc în aer.”

Între timp, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat deja în artele marţiale mixte (MMA) şi a câştigat recent turnee de jiu-jitsu. Twitter nu a oferit o declaraţie atunci când a fost contactat de BBC pentru comentarii.

Schimburile de replici au devenit virale, utilizatorii reţelelor de socializare dezbătând cine ar câştiga meciul, în timp ce alţii au postat meme-uri, inclusiv afişe simulate care anunţă lupta.

La începutul acestei luni, Meta a arătat personalului planurile unei reţele sociale bazate pe text, menită să concureze cu Twitter, au declarat surse pentru BBC.

Aceasta ar putea permite utilizatorilor să urmărească conturi pe care le urmăresc deja pe Instagram, aplicaţia de partajare de imagini a Meta.

De asemenea, asta ar putea permite companiei să aducă adepţi de pe platforme descentralizate, cum ar fi Mastodon.

 

Comentarii