Bătaie între cerșetorii de la Mitropolie de la banii primiți de la ieșenii miloși

sâmbătă, 30 septembrie 2023, 12:10
1 MIN
 Bătaie între cerșetorii de la Mitropolie de la banii primiți de la ieșenii miloși

Polițiștii locali ieșeni au identificat trei tineri care se ocupau cu cerșitul în zona Mitropoliei. Aceștia se certau de la împărțeala banilor primiți de la trecătorii miloși. La percheziții, asupra cerșetorilor s-au mai găcit un briceaj și spptay lacrimogen. Acțiunea a fost povestită de polițiștii locali pe pagina lor de Facebook:

”Să mergi la cerșit cu briceag și spray lacrimogen, asta înseamnă să fii ….
În cursul serii de 29 septembrie a.c. polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții au observat in zona de acces in curtea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei un grup de trei tineri care discutau aprins. 
În urma interacțiunii cu aceștia, polițiștii locali au aflat că nu se înțelegeau cu privire la împărțirea sumelor de bani colectate din activitatea de cerșetorie. 
În urma controlului sumar, persoanele aveau asupra lor un briceag și un spray lacrimogen. Având în vedere toate aceste aspecte, persoanele în cauză au fost sancționate contraventional conform Legii nr. 61/1991, cuantumul amezii: 500 lei/persoană și au fost conduse la Secția 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor.”

Comentarii