Benny Hill a făcut să râdă o lume întreagă, dar a murit singur şi stigmatizat

luni, 17 octombrie 2022, 17:42
1 MIN
 Benny Hill a făcut să râdă o lume întreagă, dar a murit singur şi stigmatizat

Comediantul Benny Hill rămâne o enigmă, scrie BBC la trei decenii de la moartea sa: văzut de mulţi ca sclipitor, dar şi sexist, este încă extrem de popular în întreaga lume. O mare parte din inspiraţia sa a venit din primii ani de muncă în jurul Southampton şi Eastleigh. A trăit singur mulţi ani în casa mamei sale din Westrow Gardens.

Cu toate acestea, nu există încă un memorial la scară largă pentru una dintre cele mai populare vedete ale televiziunii. Criticul TV şi prietenul Garry Bushell a spus: „Southampton ar trebui să fie mândru de cineva la fel de grozav ca Benny”.

Alfred Hawthorn Hill s-a născut în 1924 în Bridge Street, Southampton. Ulterior şi-a schimbat prenumele în Benny, omagiu adus comediantului său favorit, Jack Benny. Un loc de muncă timpuriu la amplasarea cărucioarelor de lapte pentru compania Hanns Dairy din Eastleigh i-a dat inspiraţie pentru show-ul său din 1971, Ernie, The Fastest Milkman in the West.

Malcolm Dale, de la Eastleigh Historical Society, a declarat: „Şi-a propus să fie cel mai bun şi nu s-a uitat înapoi. Multe dintre personajele lui au început aici”.

Vezi mai multe pe newsweek.ro

 

 

 

 

Comentarii