Carambol cu trei maşini din cauza unei şoferiţe care a ieşit dintr-o curte şi nu s-a asigurat

marți, 12 martie 2024, 09:44
1 MIN
 Carambol cu trei maşini din cauza unei şoferiţe care a ieşit dintr-o curte şi nu s-a asigurat

O şoferiţă neatentă a fost responsabilă pentru un accident spectaculos produs duminică, în jurul orei 13:40, pe Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi, soldat cu implicarea a trei maşini şi rănirea a două femei, conform monitorulsv.ro.

Evenimentul a avut loc atunci când o şoferiţă, în vârstă de 22 de ani, din Horodnic de Sus, care conducea un VW Passat spre Milişăuţi, a intrat în coliziune cu un Opel Astra condus de o altă femeie.

Cum s-a ajuns la carambol?

Conform anchetei poliţiei, şoferiţa Opelului a ieşit dintr-o curte şi a efectuat un viraj la dreapta, însă nu a acordat prioritate şoferului VW Passat, provocând impactul dintre cele două vehicule, arată monitorulsv.ro.

În urma primului impact, Opelul Astra a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune şi cu un VW Golf. Cele două femei aflate în Opel au suferit contuzii în urma dublului impact şi au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru îngrijiri medicale. Din fericire, rănile nu au fost grave.

Niciun şofer nu era băut

Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost supuşi testului cu etilotest, iar rezultatele au indicat că niciunul dintre aceştia nu consumase alcool înainte de producerea accidentului.

Accidentul a provocat blocaje în trafic pentru o perioadă de timp, iar autorităţile au intervenit rapid pentru gestionarea situaţiei şi reluarea circulaţiei. Poliţia continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului şi pentru a lua măsuri corespunzătoare în funcţie de concluziile acesteia.

 

Comentarii