Care sunt tendințele actuale la invitații de nuntă în 2020?

luni, 16 martie 2020, 15:00
4 MIN
 Care sunt tendințele actuale la invitații de nuntă în 2020?

Tendințele invitațiilor de nuntă se schimbă de la an la an, iar acest lucru le poate da bătăi de cap mirilor. Pentru a face o alegere inspirată, cei care urmează să se căsătorească în anul 2020 ar trebui să-și aleagă modelul preferat din selecția specifică a acestui an.
Acest proces poate fi mai ușor în cazul în care nunta are o temă aparte, fiind ceva mai ieșită din comun. Totuși, ce poți face dacă nu este așa? Invitațiile de nuntă trebuie să releve în mare măsură personalitatea mirilor, precum și specificul petrecerii, pentru a se îmbina perfect cu atmosfera pe care o vor găsi invitații atunci când vor sosi în sala în care va avea loc evenimentul.

Vrei să-ți impresionezi invitații? Iată care sunt cele mai actuale tendințe la invitații de nuntă în 2020:
Invitații de nuntă acrilice sunt foarte interesante!
 
Acestea au un design minunat, sunt personalizate și special create pentru orice tematică de nuntă. Se pot alege invitații cu gravuri frumoase care vor avea un aspect elegant. Calitatea lor este înaltă, iar prețul este cel mai competitiv de pe piață. La astfel de invitații se folosesc foi acrilice groase, lucioase, care au un aspect senzațional.

Invitațiile de nuntă electronice reprezintă cea mai populară tendință în acest an
Cum era de așteptat, și în acest an sunt la modă invitațiile electronice, pentru că oamenii sunt atrași de social media, ei folosesc rețelele de socializare pentru a-și chema personale dragi la nunta lor. Avantajul este că aceste invitații sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, se trimit rapid și arată senzațional. Ele pot fi personalizate în funcție de dorința fiecărui client în parte.

Invitații din hârtie reciclată
 
Acestea sunt în stil Kraft, au tonuri de culori nude sau nuanțe intense, sunt în gen handmade. Acestea sunt perfecte pentru o nuntă în stil rustic, la care mirele și mireasa vor să aibă invitațiile de calitate, frumoase și durabile.
Hârtia Vellum este folosită de asemenea la invitații pentru nuntă, ea are un aspect ecologic, poate fi și de tipul unui carton special necretat. Pe invitații se scrie cu cerneală metalică, apoi se aplică diferite decorațiuni, iar la final se folosește un sigiliu elegant cu ceară și un fir de verdeață în stil boem.

Invitațiile de nuntă art deco

În anul 2020 sunt foarte populare invitațiile retro, cu printuri, linii geometrice, în nuanțe de culori deosebite, simple, pastelate ori sobre. Unele sunt în stil clasic, altele moderne și extravagante. Cert este că toate au ceva deosebit de frumos, care oferă o notă de eleganță nunții.

Invitații cu tăieturi laser și desene grafice
 
De regulă astfel de modele sunt potrivite pentru nunțile în stil rustic. Pot fi în nuanțe de gri, bej sau simple, albe. Au diferite desene grafice, ornamente, iar finisajul suprafeței se realizează cu fascicul laser. Se produc dintr-un carton special, care este foarte elegant.

Invitații de nuntă scrise de mână
Una din tendințele cele mai frumoase este reprezentată de invitațiile caligrafice, care sunt scrise în totalitate de mână. Pentru asta se concepe un text deosebit de frumos, se alege o hârtie foarte elegantă, se scrie acel text de mână cu cerneală de către o persoană cu talent caligrafic, se introduce într-un plic foarte frumos, gen papirus sau cu sigiliu și apoi se aplică pe plic detalii decorative.

Invitații metalice, cu sclipici sau cu folie de aur
 
Acestea sunt strălucitoare, au o textură și o strălucire extraordinară, ce poate impresiona pe oaspeți la nunțile mai sofisticate. Unele modele pot avea monograme metalice, aurii sau argintii, simple, de obicei cu litere – cu inițialele mirelui și miresei.

Invitații de nuntă în culori acuarelă
Cele mai populare nuanțe de culori pentru invitații sunt rozul, roșul, verdele și galbenul. Acestea dar și alte culori pastelate sunt potrivite pentru o nuntă cu tematică romantică, clasică, rustică sau vintage.

Invitații de nuntă cu motive diferite
 
În anul 2020 sunt în mare vogă invitațiile cu motive geometrice, florale, cu plante verzi, etc. Sunt la modă și modelele care au culori revigorante sau desene cu plante gen crenguțe sau frunze de măslin și eucalipt.

Conform noilor trenduri din acest an, oamenii au tendința de a personaliza invitațiile de nuntă, pentru că își doresc ca acestea să arate minunat și să fie originale. Ei pot adăuga anumite detalii, imagini sau fotografii, o scurtă poveste a cuplului sau anumite ornamente interesante.

Mirii decid chiar să-și scrie jurămintele de nuntă pe o invitație personalizată, pentru a face ceva cu totul deosebit la nunta lor. Aceasta reprezintă cu adevărat o schimbare pe piața nunților în anul 2020.

Comentarii