Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden, creată de designerul ieșean Andreea Tincu

duminică, 08 mai 2022, 13:15
2 MIN
 Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden, creată de designerul ieșean Andreea Tincu

Atât Carmen Iohannis, cât și Jill Biden, au ales să poarte rochii elegante cu imprimeuri florale, de primăvară, în cadrul vizitei oficiale a Primei Doamne a SUA în România.

Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie roșie, cu imprimeu cu flori albastre și cloș amplu, din mătase 100% naturală.

Andreea Tincu a creat rochia, care costă 2.450 de lei (495 euro). Prima Doamnă a ales să accesorizeze rochia cu o geantă albă și cu o pereche de pantofi de culoarea roz pal.

Doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie creata de catre designerul ieșean Andreea Tincu. Designerul a creat manual printul cu efect 3D. Rochia se poate realiza la comanda și costa 2450lei. Andreea Tincu asigura tinutele Primei Doamne, rochiile fiind create special pentru evenimente publice. După evenimente, tinutele sunt returnate designerului, care le pastreaza sau le donează în scopuri caritabile. 
 

"Este o onoare pentru un designer sa isi vada tinutele purtate de catre Prima Doamna, moda romaneasca fiind astfel pusa in valoare. Tinutele doamnei Iohannis nu sunt achizitionate de catre Stat sau personal, ele sunt create special sau sunt piese din prezentari. In schimb, pe parcursul anilor, numeroase doamne au comandat rochiile purtate de catre Prima Doamna in marimile lor. Este o forma de incredere pe care ne-o daruiesc iubitoarele de fashion din Romania. Costurile pentru o rochie din matase, cu imprimare personalizata, nu sunt mici si, din aceasta cauza, pretul unei rochii imprimate, din matase naturala, este ridicat. In acelasi timp, nu vorbim despre un produs de serie, sunt tinute care pot fi purtate la mai multe evenimente. Nu consider ca o rochie este doar pentru un eveniment."
 

Andreea Tincu este o prezenta importanta în moda romaneasca și următoarea ei colectie va fi prezentata la Iasi, in cadrul Romanian Creative Week, pe 29 Mai.

Comentarii