Cât costă o noapte de cazare la Cluj în perioada festivalului Untold 2023. Prețurile au explodat!

joi, 20 iulie 2023, 16:40
2 MIN
 Cât costă o noapte de cazare la Cluj în perioada festivalului Untold 2023. Prețurile au explodat!

Iată cât a ajuns să coste o noapte de cazare la Cluj, în perioada festivalului de muzică. Se pare că prețurile sunt de până la 3 ori mai mari decât de obicei.

Au mai rămas doar două săptămâni până la festivalul Untold. Evenimentul va avea loc în perioada 3- 6 august 2023, pe Cluj-Arena, unde mii de fani sunt așteptați pentru o experiență muzicală de neratat.
Unii dintre cei mai mari artiști ai lumii vor urca pe scenă, în cele 4 zile de festival, la Cluj- Napoca, spre bucuria participanților dornici de distracție și voie bună.

Potrivit organizatorilor, peste 250 de artiști naționali și internaționali sunt gata să urce pe cele opt scene, la festivalul UNTOLD, printre care: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Ferg.

De asemenea, unii dintre cei mai mari DJ ai lumii vor fi prezenți la Cluj: David Guetta, Martin Garrix, Alok, Armin van Buuren, Steve Aoki, Eric Prydz, Zhu, KSHMR, Tale Of Us, Amelie Lens, Boris Brejcha.

Ca în fiecare an, în perioada festivalului Untold, o noapte de cazare la cluj este mult mai costisitoare decât în mod normal. De exemplu, un cuplu care se află în căutarea unei camere duble, poate plăti pentru 3 nopți de cazare 1458 de lei, la o pensiune aflată la 50 de km distanță, față de Untold.

Pentru grupurile de prieteni, prețul cazării poate fi mai avantjos, dacă se vor orienta către o cabană sau un apartament. O astfel de locație, cu două sau trei camere, poate costa între 500- 1000 de lei pe noapte, în perioada festivalului.

Așa cum era de așteptat, prețurile cazărilor cresc în funcție de distanță. De exemplu, un apartament cu două camere, la aproximativ 3 km de centrul orașului, poate fi închiriat cu 3500- 4000 de lei, pentru perioada 3- 6 august.

Sursa: wowbiz

Comentarii