Cât costă o vacanță de Paște în cele mai frumoase zone rurale ale României

sâmbătă, 02 aprilie 2022, 10:41
2 MIN
 Cât costă o vacanță de Paște în cele mai frumoase zone rurale ale României

Turismul rural a intrat în preferințele românilor în ultimii ani, iar perioada pandemiei de coronavirus l-a favorizat deoarece turiștii preferau locuri în natură, cât mai retrase, care să nu fie foarte departe.

Paștele pică în 2022 pe 24 aprilie, ocazie cu care mulți români vor dori să se retragă măcar câteva zile fie alături de familie, fie alături de prieteni. Am ales intervalul 22-25 aprilie, fiind vorba despre un sejur de patru zile, trei nopți.

Moeciu

Comuna Moeciu se află la aproximativ 30 de kilometri de Brașov, iar una dintre principalele atracții din apropiere este Castelul Bran.

Pentru a sta în intervalul menționat la un resort de trei stele din Moeciu de Sus, prețul unei camere, cu mic dejun inclus, este de 1.155 de lei.

O cameră într-o vilă, cu mic dejun și cină incluse, ar costa 1.800 de lei, iar la o pensiune, fără nicio masă, 800 de lei.

În Moeciu de Jos, o cameră la o pensiune de patru stele ar costa 1.140 de lei, dar se pot găsi camere la pensiuni și cu 600-700 de lei pentru întreg intervalul menționat.

Maramureș

Zona Maramureșului este un adevărat magnet pentru turiștii care vor să vadă sate autentice, tradiții păstrate și oameni care încă îmbracă portul popular.

O cameră la o pensiune de trei stele în Vișeul de Jos ar costa 1.165 de lei, iar la altă pensiune prețul este de 600 de lei.

O cameră la o pensiune de trei stele din Cavnic, cu mic dejun inclus, ar costa 1.200 de lei, iar la un hotel de trei stele, tot cu mic dejun inclus, ar fi 900 de lei.

O cameră la o pensiune din Borșa ar costa 941 de lei, iar o cameră într-o vilă din Văleni ajunge la 855 de lei.

Aflați amănunte de pe ziare.com.

Comentarii