Cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc: copiii nu au același tată

vineri, 06 mai 2022, 11:59
1 MIN
 Cazul mamei care s-a aruncat de pe bloc: copiii nu au același tată

Noi detalii apar în cazul tragediei de la Timișoara. Iuliana, tânăra mamă care și-a pus capăt zilelor alături de cei doi copii, ar fi fost amenințată de fostul iubit, cel care ar fi tatăl unuia dintre copii.

Potrivit apropiaților tinerei, relația celor doi ar fi început în urmă cu trei ani. Acesta ar fi fost și motivul divorțului între ea și Alex, fostul soț.

Informația șocantă vine chiar din partea unui prieten al Iulianei, care susține că rodul dragostei fulgerătoare dintre cei doi ar fi fost chiar băiețelul care a murit odată cu mama lui.

”Ea s-a despărţit de Alex şi a rămas gravidă cu altul. S-a întors înapoi la Alex. Copilul nu este al lui Alex, băiețelul! A făcut testul ADN”, susține prietenul Iulianei.

Însă lucrurile n-ar fi mers bine între cei doi. Și de aici a început și coșmarul. Tânăra s-a întors la fostul soț, iar asta i-ar fi luat mințile individului care a devenit extrem de gelos și violent.

”El a amenințat-o, a bătut-o. A dat-o afară din casă cu amândoi copiii. Alex iar s-a împăcat cu ea. Gravidă, s-a întors la Alex. Alex a recunoscut copilul ca fiind copilul lui, deși nu este!”, spune tânărul.

Aflați amănunte de pe antena3.ro.

Comentarii