Ce salarii grase primesc consilierii personali ai primarului Nicușor Dan

marți, 25 mai 2021, 07:25
1 MIN
 Ce salarii grase primesc consilierii personali ai primarului Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și-a angajat nu mai puțin de 13 consilieri personali plătiți din bani publici. Printre aceștia figurează fosta șefă a Asociației Salvați Bucureștiul, un fost senator și un fost deputat, ambii de la USR.

Cel mai mare salariu îl are consilierul personal pe sănătate, medicul Silvia Terinte, de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, care primește lunar 10.010 lei net. Adică peste 2.000 de euro lunar net.

Newsweek România a obținut lista cu salariile celor 13 consilieri personali angajați la cabinetul primarului Nicușor Dan, dar și ale celor trei angajați de la cabinetele viceprimarilor Horia Tomescu și Stelian Bujduveanu.

Mihail Vladimir Poenaru, director de cabinet al primarului

Pe 18 martie 2021, avocatul Mihail Vladimir Poenaru a fost angajat pe funcția de consilier personal al edilului Nicușor Dan. Conform atribuțiilor de serviciu, avocatul Poenaru asigură organizarea, conducerea și coordonarea Cabinetului Primar General, precum și organizarea activității Primarului General. Pentru munca prestată, este renumerat lunar cu suma 8.838 lei brut, adică 5.170 lei net.

Aflați amănunte despre ceilalți consilieri de pe newsweek.ro.

Comentarii