Advertorial (P)

Ceasuri originale – cum îți dai seama dacă un ceas este original?

joi, 25 aprilie 2019, 09:30
3 MIN
 Ceasuri originale – cum îți dai seama dacă un ceas este original?

Tuturor ne plac ceasurile. Fiecare dintre noi dispune de câteva modele. Sunt accesorii la modă, ce pot fi achiziționate ușor în zilele noastre. Însă pasionații de ceasuri vor dori să poarte întotdeuna un ceas de marcă original. Frumusețea designului, fascinația unui mecanism special, o curea deosebită, un model în ediție limitată sunt aspecte căutate doar de iubitori și care ne spun deja că vorbim despre un cunoscător.

Ce au special ceasurile originale și de ce ar trebui să le alegem?

Ceasurile originale, care aparțin unor mărci de prestigiu au de cele mai multe ori prețuri exorbitante. Cum purtarea unui brand, poate face impresie bună, tentația de a  ne gândi să cumpărăm o replică sau un ceas contrafăcut poate fi uneori destul de mare. Însă aceasta este doar o capcană. Nu înșelăm pe nimeni, ne păcălim doar pe noi, oferind un preț mult mai mare unui ceas ce altfel ar fi unul cât se poate de obișnuit.

Pasionații cunosc multe detalii importante. Însă, cu siguranță, cei mai mulți dintre noi nu cunosc principalele aspecte care deosebesc un ceas contafăcut de unul original. De aceea vom oferi mai jos câteva informații care pot fi de ajutor pentru a recunoaște  când avem de-a face cu ceasuri originale:

  • doar în magazinele de specialitate aveți garanția că veți găsi ceasuri originale;
  • dacă un ceas are un preț mult mai mic decât cel din magazine și nu este o ofertă din promoțiile producătorului, cu certitudine acesta nu este un ceas original;
  • ceasurile originale, indiferent de marcă, nu vor fi livrate niciodată cu defecțiuni sau neconformități de calitate;
  • un ceas original va avea întotdeauna un număr de serie și o gravură impecabile;
  • dacă ați cumpărat un ceas cu un nume de brand scris incorect, cu siguranță este o replică neinspirată;
  • ceasurile originale sunt întotdeauna însoțite de garanție și de un certificat de calitate;
  • niciun producător care se respectă nu va livra un ceas care se strică foarte repede;
  • chiar dacă aspectul general este foarte asemănător cu cel al mărci pe care o copiază, un astfel de ceas își va pierde repede strălucirea și nu are nico valoare.
  • cei pe care îi puteți impresiona recurgând la un model replică sunt doar necunoscătorii, impresia pe care o puteți face unui pasionat poate fi doar una de amuzament.

Pentru mai multe detalii citiți articolul cum recunoști un ceas fals.

Datorită profitabilității, există o adevărată industrie dedicată ceasurilor false. Printre mărcile cele mai copiate amintim: Rolex, Audemars Piguet, Tissot, Hublot, Calvin Klein, Breitling, Omega, Fossil. Modelele premium au întotdeaua prețuri speciale. Dacă vă permiteți achiziția lor este foarte bine. Dacă doriți să cumpărați unul, apelați la magazine specializate.  Dacă doar vreți sa faceți impresia că ați avea unul, mai bine renunțați.

În zilele noastre există ceasuri interesante, cu mecanisme și design special la prețuri accesibile oricărui buzunar. Dacă alegeți unul care vi se potrivește și este adaptat ținutei purtate veți primi aprecieri indiferent de marca lui.

Pentru a cumpăra ceasuri originale și modele deosebite, accesați întotdeauna site-ul Watchshop.ro.

Comentarii