Cine ar ieși președinte al României dacă mâine ar avea loc alegeri. PARIURI

vineri, 19 mai 2023, 08:39
1 MIN
 Cine ar ieși președinte al României dacă mâine ar avea loc alegeri. PARIURI

Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri prezente pe piața românească oferă, în premieră, cote pentru viitorul câștigător al campaniei prezidențiale de anul viitor.

Astfel, în viziunea statisticienilor de la Betano, în cazul în care ar candida, Mircea Geoană este favorit la victorie, cota sa fiind de 2,5. Pentru cei nefamiliarizați cu acest tip de jocuri, asta înseamnă că o victorie a actualului secretar general adjunct al NATO, fost candidat prezidențial în 2009, ar înmulți banii pariați cu cota de mai sus. Președintele PNL, actualul premier, Nicolae Ciucă are o cotă de 5, iar colegul de coaliție, liderul social-democrat Marcel Ciolacu beneficiază de o cotă de 7. În top se mai află și președintele USR, Cătălin Drulă, cotat la 8, iar Alexandru Rafila, Laura-Codruța Kovesi și George Simion ocupă următoarele poziții în aceste opțiuni de pariere, cotele oferite fiind respectiv de 10, 11 și 13.

În categoria ”outsiderilor”, dacă putem spune așa, casa de pariuri sportive include pe primarul liberal al Clujului, Emil Boc, cotă 17, dar și pe alți doi miniștri PSD, Sorin Grindeanu și Gabriela Firea, cotele acestora din urmă fiind de 18 și, respectiv, 20.

Comentarii