De Business

Punem punctul pe știi

Compania ieşeană Panifcom, parteneriat cu cunoscutul medic nutriţionist Mihaela Bilic

marți, 01 august 2023, 12:30
2 MIN
 Compania ieşeană Panifcom, parteneriat cu cunoscutul medic nutriţionist Mihaela Bilic

Compania ieşeană Panifcom a încheiat un parteneriat cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Ea a devenit de astăzi vocea pâinii cu reţetă curată, arată un comunicat al companiei. 

"Care este elementul care leagă salata de vinete, untul cu sare sau brânza cu roşii? O felie de pâine, bineînţeles! Totul merge mai bine cu pâine, viaţa are alt gust cu pâine. De când au apărut cerealele în alimentaţia umană, populaţia globului a crescut spectaculos tocmai pentru că avem ce mânca. Pâinea a fost şi va rămâne alimentul de bază al dietei noastre de fiecare zi. Dar, o pâine bună înseamnă timp şi răbdare. Înseamnă făină de calitate şi reţetă tradiţională, cu maia naturală, aşa cum am găsit la PANIFCOM. O pâine bună reprezintă mândria brutarului şi satisfacţia consumatorului. O pâine bună este o investiţie în sănătatea voastră!", arată Mihaela Bilic – medic nutriţionist şi specialist în psihonutriţie.

Oficialii companiei ieşene arată care va fi rolul medicului Mihaela Bilic în acest parteneriat. "Este din ce în ce mai dificil, pentru orice consumator, să facă alegeri informate, bombardat fiind de tot felul de articole, de ştiri şi de mituri despre pâine. Vrem cu ajutorul doamnei dr. Mihaela Bilic să fim reperul nostru când vorbim despre bucuria şi plăcerea de a mânca, despre nutriţie, stare de bine şi mai ales despre sănătate în alimentaţie, să creăm un cadru de discuţii credibil şi deschis despre pâine, demontând mituri şi explicând concepte încă puţin cunoscute. Ce ar trebui să conţină o pâine pe care o mâncaţi zi de zi, cât durează să faceţi o pâine bună, dacă pâinea pe care o putem face noi acasă este mai sănătoasă sau nu decât pâinea pe care o găsim în magazine, ce tip de pâine ar trebui să îi punem copilului nostru pe masă, ce este gustul de altădată, ce este pâinea cu reţetă curată sau ce este maiaua sunt doar câteva din temele care vor fi explicate pe larg", susţine Liviu Bălănici, CEO Panifcom.

Firma are 250 de angajaţi, iar produsele sale sunt prezente în circa 2.000 de magazine de proximitate. De asemenea, cultivă 4000 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi alte cereale. Panifcom a obţinut în acest an certificarea IFS Food. Certificarea internaţională alimentară IFS Food este cel mai important organism de evaluare în materie de siguranţă alimentară, un standard comun acceptat în lume care certifică că procedurile implementate în firma noastră sunt optimizate şi asigură produse conforme şi sigure pentru consum.

Comentarii