Concurenţă mare pentru burticuţa lui Mihăiţă, de la un bun amic de-al lui

joi, 06 ianuarie 2022, 02:50
3 MIN
 Concurenţă mare pentru burticuţa lui Mihăiţă, de la un bun amic de-al lui

Nici bine n-a apărut în spaţiul public poza noastră cu premarele Mihăiţă în care, aşa cum ne sugerau admiratori sau duşmani de-ai săi, omul ar fi pus olecuţă de burticuţă, aşa cum, deh, îi stă de altfel bine oricărui ipochimen spre 50 de ani, poză apărută în ultima ediţie de la finele anului trecut, căci, iote, în acelaşi spaţiu public au apărut zilele acestea poze şi cu burticuţa făcută în ultima vreme de un bun amic politic de-al lui Mihăiţă. 

Da, este vorba de cel susţinut la europarlamentare de premarele de Iaşi, devenit ulterior lider al AUR, George Simion, a cărui burticuţă de sărbători o puteţi admira în fotografia de mai jos.

Comparând acum burticile celor doi amici, putem trage concluzia că este o diferenţă între ele: una e făcută în opoziţie (dar, oricum, cu leafă de parlamentar ce vine după vremuri nasoale, de fomică), în timp ce a lui Mihăiţă e una făcută la butoane, parcă ceva mai rotunjoară.

Una peste alta, să lăsăm oamenii să se simtă bine în pielea lor, cu burticile lor, şi să ne amintim mai bine ce se bârfeşte de ceva vreme printre liberalii ieşeni: că în 2024 s-ar putea să-i vedem pe cei doi amici colegi de partid, de vreme ce, zice-se, unii sforari liberali ar pregăti alt candidat la premăria Iaşului. Deh, politichie fată mare şi devreme-acasă, nu?

PS: Tot după ce am dat poza premarelui cu burticuţa aferentă, imediat pe anumite surse, numeroase chiar, ni s-a transmis că da, aşa este, e rotunjoară, dar asta pentru că ar fi bună mâncarea peste drum la popota sutanelor negre, unde găteşte zilnic chiar sora întâi-stătătorului de acolo, pentru întâi-stătătorii de pe o parte sau alta a bulivardului. Aşadar, dacă o fi chiar aşa, atunci fie primit!

Amiciţia cu şantajiştii de presă, asumată public la premărie?

Şi, pentru că tot veni vorba de dom’ premare, iaca am văzut şi noi abia azi că personagiul ne-a pomenit în bilanţul de final de an. Musiu, relaţia matale cu presa nu e treaba ieşenilor, zău.

Oamenii care te plătesc vor să afle dacă ţi-ai făcut au ba treaba de premare, nu dacă te cerţi cu presa sau cu vecinii. Iar din cele prezentate în acea postare pe Facebook, chiar pe 31 decembrie, vedem că probabil şi fostului premare Nichita, om căruia, cu toată puşcăria lui, i se datorează şi azi marile investiţii în infrastructura oraşului, i-ar fi azi ruşine de ce urmaş ne-a lăsat pe cap. Iaca ce spune la un moment dat premarele despre noi: «De unde supărarea Ziarului de Iaşi: deoarece trăiesc mereu cu frustrarea că am o relaţie aparte cu Bună Ziua Iaşi… Fals, total fals, nu am afinităţi cu niciun trust de presă, admir şi respect pe toţi cei care respectă principiul presei libere…».

Mna, mai ziceţi şi voi ceva: de aia are el relaţii bune cu şantajiştii, ba chiar are şi dosare penale împreună cu ei, că respectă principiile presei? Of, iar ne vine în cap vorba aia: oare cu ce-am greşit noi, ieşenii, de ne-am procopsit cu aşa personagiu jalnic şi inadecvat în fruntea oraşului?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii