Coronavirusul opreşte tenisul: Halep nu mai joacă joi! Turneele au fost oprite, în întregime

miercuri, 03 februarie 2021, 20:58
1 MIN
 Coronavirusul opreşte tenisul: Halep nu mai joacă joi! Turneele au fost oprite, în întregime

Apariţia unui caz de COVID-19 la un hotel unde erau cazate aproximativ 600 de persoane cu legătură directă cu diverse întreceri WTA şi ATP, găzduite de Melbourne, a declanşat starea de urgenţă în Australia.

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, a încercat, într-o primă fază, să vorbească foarte calm despre cazul bărbatului depistat cu COVID-19 la hotelul Grand Hyatt din Melbourne, însă decizia australienilor arată că ei au intrat deja în panică.   Drept urmare, ziua de joi a fost dedicată, în întregime, testărilor pentru COVID-19 şi nu se va mai juca niciun meci. Ceea ce înseamnă că partidele româncelor au fost anulate şi ele. 

 În mod normal, cel mai aşteptat meci al zilei era cel în care Simona Halep urma să o întâlnească pe Ekaterina Alexandrova (33 WTA), în sferturile Gippsland Trophy. Acum, acest meci va fi reprogramat.   Teoretic, Australian Open, primul Grand Slam al anului, ar trebui să înceapă luni, 8 februarie, însă, inclusiv programul acestui turneu poate fi afectat de decizia Guvernului. 

Comentarii