Cosmin Natanticu a primit un pumn în gură de la Eliza, soția sa. Care a fost motivul

miercuri, 21 februarie 2024, 16:05
2 MIN
 Cosmin Natanticu a primit un pumn în gură de la Eliza, soția sa. Care a fost motivul

Cosmin și Eliza Natanticu formează un cuplu de peste 10 ani și participă la show-ul de la Antena 1, „Power Couple România”.

Comediantul a povestit că soția sa i-a dat un pumn în gură atunci când a cerut-o în căsătorie. Ediția din data de 20 februarie 2024 a emisiunii „Power Couple România – La bine și la greu” a venit cu multe momente amuzante pentru telespectatori. În cea de a opta ediție, cei de acasă au putut observa cum băieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe în timp ce răspund contracronometru la mai multe întrebări despre viața de cuplu. Eliza și Cosmin Natanticu au pornit încrezători la începutul probei. Primele nouă întrebări au primit răspunsuri corecte din partea actorului, care se concentra mai mult la cuburi, dar care reușea totuși să audă și ce întreabă Lizi, potrivit a1.ro.

Răspunsul pe care Cosmin Natanticu l-a oferit pentru cea de-a noua întrebare i-a surprins pe telespectatori cu privire la trecutul celor doi. „Ce mi-ai făcut prima dată când te-am cerut în căsătorie?! Mi-ai dat un pumn în gură! (…) Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură”, a povestit juratul de la iUmor la testimoniale. „Dau bine cu pumnul, am fost judocan”, a spus și Eliza Natanticu râzând.

Comentarii