Dan Bittman a cântat fals despre pandemia de coronavirus

marți, 16 martie 2021, 10:27
2 MIN
 Dan Bittman a cântat fals despre pandemia de coronavirus

Aveau o imagine bună înainte de pandemia de coronavirus. Dar au reuşit să o facă ţăndări prin declaraţii absurde despre COVID-19, înscriindu-se în rândul turmei de conspiraţionişti. Campion la negat pandemia de coronavirus şi respins măsurile de protecţie sanitară impuse de autorităţi este Dan Bittman, solistul trupei Holograf. 

Prima ieşire în decor a avut-o în octombrie anul trecut şi de atunci nu se mai opreşte, mergând până acolo încât să-şi declare admiraţia pentru Diana Şoşoacă, parlamentarul-mahala. 

Solistul de la Holograf a publicat în octombrie o postare, doar pentru prietenii săi de pe Facebook, în care se plânge de apelul transmis de autorităţi, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la noile măsuri anti-pandemie din Bucureşti. „Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincioase pe telefon. Când ieşim băieţi şi fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

Cititi si: Artistul Dan Bittman nu crede în COVID și îndeamnă lumea la proteste. ”Când ieșim băieți și fete?!”

Ulterior, a susţinut că statisticile autorităţilor în legătură cu Covid-19 sunt „scoase din burtă". Muzicantul nu s-a oprit doar la declaraţii conspiraţioniste. În noiembrie, Dan Bittman a fost filmat când cânta într-o cârciumă din Herăstrău, deşi la acel moment restaurantele erau oficial închise. Într-o emisiune on line, vocalistul de la Holograf a declarat că „Andreea Esca şi-a înscenat boala”.

„S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da!”

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

Comentarii