Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi și a sărit la bătaie! Înjurături și îmbrânceli după meciul CFR Cluj – Farul

luni, 29 mai 2023, 07:39
1 MIN
 Dan Petrescu i-a bătut obrazul lui Hagi și a sărit la bătaie! Înjurături și îmbrânceli după meciul CFR Cluj – Farul

Dan Petrescu a sarit la bataie dupa CFR Cluj – Farul. CFR Cluj a pierdut duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Ardelenii au profitat de faptul că Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, scor 0-1 cu Sepsi, rămânând astfel în afara Europei.Campioană deja matematic, Farul Constanța s-a prezentat foarte motivată în deplasarea de la Cluj și la capătul celor 90 de minute s-a impus cu 2-1. Atitudinea constănțenilor l-a nemulțumit pe Dan Petrescu, care i-a aplaudat ironic pe aceștia încingând spiritele după meci. Bursucul i-a bătut obrazul lui Hagi, reproșându-i că Farul ar fi jucat pentru Craiova, potrivit ziare.com.

Situația a degenerat când Petrescu și Zoltan Iașko, director sportiv la Farul, au avut un schimb de înjurături și au sărit la bătaie, fiind cu greu ținuți de cei din jurul lor.„M-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren. Le-am zis să se bucure că s-au calificat… 

Comentarii