De cine s-a îndrăgostit Ramona Paun, prezentatoare știrilor din sport de la Pro TV

joi, 06 iulie 2023, 08:03
1 MIN
 De cine s-a îndrăgostit Ramona Paun, prezentatoare știrilor din sport de la Pro TV

Ramona Păun este una dintre cele două prezentatoare de știri sportive de la Pro Tv, unde apare pe post de opt ani, după ce în prealabil era la sport.ro.

Frumoasa brunetă este din Focșani și a făcut Facultatea de Jurnalism la Sibiu, deși părinții o îndrumaseră spre Academia de Poliție.Ramona a recunoscut că a fost abordată de mai mulți fotbaliști, care au făcut-o într-un mod elegantă, însă nu a dat numărul de telefon nimănui.

"Nu mi-am dorit niciodată să amestec profesia cu viață personală, am preferat să vorbesc despre sportivi doar la știri", a explicat Ramona, care o relație stabilă de nouă ani.

Ea a recunoscut că inițial a ținut cu Steaua, dar apoi s-a îndrăgostit de Borussia Dortmund. "M-a impresionat povestea renașterii echipei și m-am îndrăgostit și de suporteri când am fost pe Westfalenstadion, stadionul lor, la un meci Borussia – Real Madrid", a explicat ea pentru fanatik.ro. Ramona a făcut și un top al celor mai apreciați sportivi: "Ayrton Senna, un mix uluitor de modestie și competitivitate uriașă. L-am adorat mai ales pe omul Senna. Michael Jordan, un lider și un motivator colosal, cu o capacitate supranaturală de muncă. Rafael Nadal, control mental excepțional, joacă fiecare minge ca și cum ar fi punct decisiv.

Comentarii