Dezastrul lăsat în urmă de baronul PSD Buzatu: Vaslui, cel mai sărac județ din țară. Investitorii au fost alungați cu intenție, record de școli cu toaleta în curte

luni, 25 septembrie 2023, 09:59
2 MIN
 Dezastrul lăsat în urmă de baronul PSD Buzatu: Vaslui, cel mai sărac județ din țară. Investitorii au fost alungați cu intenție, record de școli cu toaleta în curte

Dezastrul lăsat în urmă de baronul PSD Buzatu: Vaslui a fost și este cel mai sărac județ din țară, deși se află într-o competiție strânsă cu alte fiefuri PSD, Teleorman, Gorj sau Botoșani. În acest județ se află și cel mai sărac oraș din România, Negrești.

În plus, Vasluiul are una din cele mai mari rate ale omuciderilor.

Investitorii au fost alungați cu intenție, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, refuzând să deschidă parcuri industriale. În februarie el spunea că judeţul are nevoie de investiţii „realiste” în infrastructură, sănătate sau asistenţă socială şi nu de parcuri industriale.

„Trebuie să extindem reţeaua de drumuri judeţene, până când prindem avioane şi o să facem parcuri industriale cu ele (…) Asta este linia de conduită atâta timp cât sunt eu aici. Când nu voi mai fi, poate lumea va face numai parcuri industriale în tot judeţul. N-are niciun metru de teren judeţul Vaslui, dar probabil că le va face în cosmos”, declara Buzatu, potrivit Agerpres.

De altfel, Buzatu a fost prins șpagă de la proprietarul unei firma de construcții care dezvolta drumurile județene – atât de dorite de președintele CJ Vaslui. Averea președintelui CJ Vaslui este impresionantă, mai ales dacă o raportăm la veniturile sale de etern bugetar și dublu pensionar, inclusiv pensia specială de ex-parlamentar.

„Vaslui este județul din România care domină la capitolul toaletelor în curtea școlilor. Acolo, nu mai puțin de 111 unități școlare mai au încă wc-uri în curte”, arăta, în iulie 2023, postul B1 TV.

Mai mlt, pe defapt.ro

Comentarii