Doi tineri ieșeni, cerere de căsătorie în fața a 200 de viitori militari, la depunerea jurământului

sâmbătă, 23 octombrie 2021, 08:59
2 MIN
 Doi tineri ieșeni, cerere de căsătorie în fața a 200 de viitori militari, la depunerea jurământului

Doi tineri ieșeni au transformat ziua depunerii jurământului militar în unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor: el și-a cerut iubita în căsătărie în fața sutelor de colegi viitori militari. Momentul a fost povestit de Cristina Sîmbeteanu pe rețelele de socializare:

”Un moment emoționant și inedit al festivității de depunere a Jurământului Militar desfășurate vineri, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crișu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II: „Acum, când m-am legat prin jurământ față de țară, vreau să mă leg și prin dragoste față de tine! Vrei să fii soția mea pentru tot restul vieții?” – au fost vorbele pe care tânărul de 21 de ani le-a rostit în fața celor aproape 200 de persoane aflate la ceremonie. 
Răspunsul a venit plin de emoție, dar și cu multă siguranță de sine: „DA!”

Mălin și Iuliana sunt amândoi din Iași și s-au cunoscut în urmă cu numai un an. Deși sunt încă foarte tineri, au știut din prima clipă că îi va lega o dragoste ca cea despre care veacuri întregi poeții au scris versuri. De altfel, fata cochetează ea însăși cu poezia și cu arta teatrală și nu de puține ori și-a așternut trăirile inspirate de iubitul său, în metafore, pe hârtie.

Iuliana a ales cariera militară în urmă cu un an, din pură pasiune și cu multă determinare. Anul acesta, Mălin a ales să își urmeze îndemnul inimii, care, în taină, îi cerea să fie mai aproape de aleasa sa, așa că astăzi îmbracă amândoi haina de marinar militar. Astfel, cei doi logodnici pornesc la drum umăr la umăr cu un ideal comun, dar și cu o dragoste incomensurabilă.”

FOTO: Cristina Sîmbeteanu

Comentarii