Drumul Politehnicii Iași spre play-off-ul Ligii a 2a. Care sunt principalele hopuri? (P)

joi, 08 decembrie 2022, 10:51
2 MIN
 Drumul Politehnicii Iași spre play-off-ul Ligii a 2a. Care sunt principalele hopuri? (P)

Lumea fotbalului este una plină de controverse. Meciuri pierdute și câștigate atunci când te-ai aștepta mai puțin, rezultate care dau peste cap statisticile și care surprind fanii acestui sport atât de îndrăgit, toate par a se petrece uneori pe repede-nainte. Și chiar atunci când ești mai prins de situație și de scorurile meciurilor, apar surprizele. Din această categorie face parte și Poli Iași, echipa aflată  în drum spre play-off-ul Ligii a doua care a reușit ceea ce și-a propus. Care au fost principalele hopuri ale acesteia în drumul pe care l-a avut de parcurs spre succes?

Meci cu meci au reușit să ajungă spre succes 

Cu pași mici reușești să ajungi la câștig, iar drumul parcurs de Poli Iași a fost la fel de sinuos ca cel al oricărei echipe câștigătoare în final. A reușit să învingă Unirea Dej, Viitorul Pandurii Târgu Jiu sau echipa din Chiajna, a urcat pe locurile promovabile și a ajuns, în acest fel, la baraj. Fanii echipei au urmărit fiecare etapă, au profitat de scoruri live și au reușit să se bucure de fiecare victorie pe care au avut-o în acest drum din Ligă. 

Poli Iași a învins Minaur Baia Mare

Antrenorul Claudiu Niculescu subliniază greul pe care l-a dus echipa în această competiție. Acesta este extrem de mulțumit de faptul că Politehnica Iași a reușit să ajungă pe podium, însă subliniază și cât de bine s-au descurcat adversarii. Deși băimărenii au fost hotărâți să se apere cu orice preț, Florin Plămadă a reușit ceea ce antrenorul a prevestit: a înscris la următoarea fază după ce a reușit să rateze o ocazie, iar meciul a fost, astfel, câștigat. Dacă a fost greu? Da, bineînțeles. Cu toate acestea, nu a fost imposibil. 

Cum poți afla ultimele noutăți din fotbal?

Pasionații de fotbal trebuie să găsească calea potrivită de a sta aproape de ceea ce le place. Website-urile de scoruri live și pariuri sportive sunt cele care le oferă șansa de a rămâne la curent cu tot ceea ce se întâmplă, de a afla ultimele noutăți și de a paria pe echipele preferate, iar pentru asta, aceste surse, și nu numai, ar putea fi prieteni de nădejde ai pasionaților de fotbal. 

Drumul pe care l-a parcurs Politehnica Iași spre Play-off-ul Ligii a doua, dar și alte evenimente marcante din lumea fotbalului sunt mai ușor de urmărit cu o astfel de sursă de încredere.

Comentarii