EXCLUSIV: FOTO – Cinci maşini şi un tramvai, implicate într-un carambol pe strada Anastasie Panu

joi, 26 noiembrie 2020, 13:59
1 MIN
 EXCLUSIV: FOTO – Cinci maşini şi un tramvai, implicate într-un carambol pe strada Anastasie Panu

Un carambol cu cinci maşini şi un tramvai a avut loc pe strada Anastasie Panu. Mijlocul de transport în comun a izbit violent un autoturism Volkswagen ce staţiona la semafor. Din inerţie acesta a intrat în maşina din faţa sa, moment în care s-a declanşat o coliziune în lanţ. Accidentul nu s-a soldat cu victime. La faţa locului au ajuns un echipaj de la SMURD şi unul de Poliţie. Din cauza incidentului, linia de tramvai este blocată, iar cel puţin şapte mijloace de transport în comun aşteaptă în spatele celui care a provocat accidentul. Oamenii legii sustin ca vinovat pentru producerea accidentului este vatmanul. 

Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier cu pagube materiale în care a fost implicat și un tramvai, joi, 26 noiembrie 2020, în jurul orei 13:30, pe Bd. Anastasie Panu, din municipiul Iași.

În cadrul cercetărilor, vor fi verificate atât aspectele tehnice ale vagonului în cauză, cât și modul în care a fost exploatat acesta. Din primele cercetări efectuate la fața locului, evenimentul ar fi fost produs din cauza unei erori umane.

Comentarii