Factură electrică de 78 milioane de euro! Atât a primit un bărbat din Vrancea

vineri, 20 ianuarie 2023, 08:27
2 MIN
 Factură electrică de 78 milioane de euro! Atât a primit un bărbat din Vrancea

Omul de afaceri Romică Păduraru din Adjud(foto) a primit o factură exorbitantă aferentă consumului de energie electrică întregistrat de o brutărie și o pizzerie din firma sa. 

Conform documentului emis de furnizor firma omului de afaceri din Adjud trebuia să plătească peste 75 de milioane de euro: „Am paralizat când am văzut” a mărturisit Romică Păduraru.

Furnizorul de energie electrică l-a anunțat însă în scurt timp pe aptreptrenorul din Adjud că este vorba despre o eroare de calcul. Nu a durat mult până când firma lui Romică Păduraru a primit factura corectă.


Romică Păduraru din Adjud proprietarul unei brutării și al unei pizzerii, ambele fiind pe aceiași adresă, a avut un șoc.S-a întâmplat aceasta atunci când a văzut cât are de plată pentru 5 luni la factura de consum energie electrică aferentă celor doi consumatori menționați.Valoarea înscrisă pe factură era de peste 376 de milioane și jumătate de lei, adică peste 76 de milioane de euro.Acesta în condițiile în care până acum factura de energie electrică nu a depășit niciodată suma de 1.000 de lei.

Furnizorul de energie electrică l-a anunțat în scurt timp pe antreptrenorul Romică Păduraru din Adjud, că este vorba despre o eroare de calcul. Nu a durat mult până când omul de afaceri a primit factura corectă pentru consumatorii firmei sale. Vrânceanul a povestit că șocul a fost destul de mare, mai ales că la mijloc este afacerea familiei.

„În decembrie, pe 20, mi-au venit facturile alea cu niște sume de am paralizat când le-am văzut, una de 76 milioane de euro. După care, la o săptămână, a venit cu minus… cum ar veni le-au stornat.

Șocul e când le vezi. Sumele alea. Mi se pare că cei care emit facturile astea fac abuz în serviciu și neglijență. Mi se pare urât din punct de vedere emoțional, oamenii suferă un șoc. Vă dați seama că mi s-a ridicat glicemia cred că la 400 când am văzut așa ceva și am rămas șocat, pentru că mă gândeam de unde să fac rost de bani”, a spus Romică Păduraru.

Mai mult, pe ziaruldevrancea

Comentarii