Faină schema: iacătă cum ne facem că muncim, ca să mai bifăm o activitate!

marți, 13 iunie 2023, 01:50
2 MIN
 Faină schema: iacătă cum ne facem că muncim, ca să mai bifăm o activitate!

Un amic de-al amicului Archibald Tănase ne-a atras ieri atenţia asupra unei postări tare faine făcute pe pagina personală de Facebook a dipotatului PSD de Iaşi dom’ Vasilică Toma, reprezentant al zonei Târgu. 

În postare, dom’ deputat face apel la terminarea grevei, în beneficiul copiilor, avându-l de faţă, cu care zice că a şi semnat un docoment, pe vicele naţional al asociaţiei păriţilor, junele ieşean Costi Neagu, dacă vi-l mai amintiţi din vremurile în care i se spunea „şoferul lui Cârlan”, pe când acesta chiar era senator de Iaşi.

În fine, nu asta e haios, ci ceea ce nu se vede în poză. Anume, că acest vice în asociaţie ar fi, spune amicul Archie, taman angajat al cabinetului de dipotat lângă care cică negociază. Asta pe lângă faptul că junele mai are un job, cel mai bănos de fapt, obţinut încă de pe vremea când presta pentru senator: cel de angajat al ANCOM, agentura aia care se ocupă cu frecvenţele, de unde zice-se că saltă vreo 12.000 de leuţi lunar.

Oare profesorii grevişti ştiu asta? Mna, întrebăm şi noi, că doar nu e cazul să dăm cu parul… Apropo: salutări pentru grevistul Cârlan!

 Iacătă-l şi pe menajer!

Şi pentru că ne-a tot întrebat multă lume să-i spunem, dacă ştim, cu ce îşi mai umple timpul menagerul de oraş Petrică Movilă, cel pus în funcţie de Chirica pentru a-i ieşi la număr voturile în CL, iacătă-l în acţiune! E de bine…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii