Foișorul, un loc unde vă puteți relaxa și visa

joi, 11 mai 2023, 08:42
3 MIN
 Foișorul, un loc unde vă puteți relaxa și visa

Cauți să adaugi puțină umbră în curtea ta? Sau poate vrei o zonă de relaxare în grădină pentru a petrece timp cu familia și prietenii? Dacă îți place să stai în natură, cu siguranță ai nevoie de un foișor!

Foișoarele sunt o soluție minunată pentru a obține o intimitate în aer liber, pentru a căuta adăpost de soarele arzător sau pentru a vă bucura de intimitate ori de a condimenta scena din curtea din spate. 

Iată câteva idei cum ar putea arăta foișorul în care vă puteți relaxa și visa alături de cei dragi:

Tropical modern 

Uneori, tot ce ai nevoie este o evadare din rutina ta zilnică aglomerată. Ei bine, ce se întâmplă dacă ai putea avea o evadare tropicală chiar în curtea ta? Ar fi al naibii de dulce!
Fiecare detaliu despre acest foișor frumos țipă doar „vacanță”. Draperiile fluide sunt de culoare crem și te fac să te simți confortabil doar privindu-le, iar patul supradimensionat oferă relaxare instantanee.

Foișor de brad
Pentru serile relaxate când doriți să petreceți ceva timp în aer liber, iată una dintre cele mai bune idei de pavilioane din curte.
Vine cu un foișor simplu din lemn, podea cu gresie și un loc special amenajat pentru a aprinde focul ori de câte ori este nevoie. De asemenea, vine cu un focar unde puteți găti în aer liber și puteți face grătar.

Foișor cu grătar
Un foișor de grădină este o oază de relaxare în orice perioadă a anului dar mai ales în perioada în care natura verde și multicoloră își intră în drepturi. în astfel de momente ești mai legat ca niciodată de foișorul tău. Mai ales dacă ai fost inspirat să construiești alături și un  grătar.

Stilul minimalist dar modern
Stilul minimalist pare a fi cel mai potrivit pentru amenajarea unui foișor din lemn. Stil cunoscut de toată lumea, stil care se remarcă prin simplitate. Însă tot acest ansamblu nu ar fi spectaculos daca nu ar fi amenajat cu multă imaginație, cu forme curbe și armonioase, într-un cuvânt: spectaculoase. 

Foișor deschis, fără acoperiș
Îți place să petreci timp în aer liber, dar îți place și soarele. Și nu ai nici o curte foarte mare. Ei bine, îți poți construi un foișor deschis, fără acoperiș dar sofisticat în care ”să pui” și un pic de grădină cu ajutorul plantelor din ghivece. 

Un loc în care să-ți ”vrăjești” iubita
Cine spune că foișorul este doar un loc de relaxare pe timpul zilei? El și cu Ea își pot scrie povestea la lumina stelelor într-un cadru intim. Ascunși de privirile curioșilor, într-o atmosferă relaxată și romantică.

Foișor practic pentru persoane dinamice
Mda, mai sunt și persoane dinamice și practice care vor să aibă totul la îndemână. Și un pic de umbră, și un pic de relaxare, și un pic de grătar… Cine suntem noi să îi condamnăm că vor să aibă totul în aceste momente de tihnă?

Foișor de familie
Serios? Chiar am uitat de copilul din familie? Ei bine, nu. Cât timp noi, părinții, ne legănăm relaxați, cu picioarele sprijinite de taburet, în timp ce ”punem țara la cale”, copilul se poate juca în ”oul” cumpărat special pentru el.

Foișor rustic
Și dacă pentru tine foișorul este doar un loc unde poți servi masa în aer liber, n-ar fi rău să arunci o privire la acest foișor rustic. Câteva trunchiuri de copac ”strâmbe” pentru stâlpii de sprijin, altele drepte, tăiate pe lung,  la jumătate, pentru masă și bănci, un pic de imaginație și, gata, foișorul este finalizat.

 

Comentarii